TIME DATE
Ma Klára nap van.

2020-07-12 09:53:47 / Szerző: HajduPress

Dzsudzsák beszáll a Lokiba?

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A nyár legnagyobb átigazolási bombája robbanhat Debrecenben, ahová 12 év után térhet vissza Dzsudzsák Balázs. A klub jövő hétre ígért bejelentést az ügyben.
 
Első hallásra őrültségnek tűnt, de most már egyáltalán nem látszik lehetetlennek, hogy Dzsudzsák tényleg hazaigazol korábbi csapatába, a következő idényben NB II-ben szereplő DVSC-be. Elértük ugyanis a Loki új szakmai igazgatóját, Tőzsér Dánielt, akinek a debreceni háza előtt napok óta parkol a 108-szoros válogatott futballista Bentley-je, és ő egyáltalán nem cáfolta a barátja szerződtetését.

Lehet, hogy hosszú távon nemcsak futballistaként számítanának rá

JELENLEG NYILATKOZATSTOP VAN A DVSC-NÉL, DE JÖVŐ HÉTEN SAJTÓTÁJÉKOZTATÓT TARTOK, AHOL ENNEK AZ ÜGYNEK A RÉSZLETEIRŐL IS BESZÉLNI FOGOK
– árulta el Tőzsér, akitől azt is megkérdeztük, elképzelhető-e, hogy Dzsudzsák résztulajdont vásárol magának a jelenleg csaknem 100 százalékig önkormányzati kézben lévő klubban. Az előző idény végén visszavonult futballistából lett szakmai igazgató azonban most még erre sem kívánt reagálni.

Vörösbaranyi József, Dzsudzsák menedzsere a Magyar Nemzetnek azt mondta, hogy jövő hét közepéig eldőlhet a szélső sorsa, akinek Törökországból és Egyiptomból van még megkeresése.

Balázs legutóbb még az Oláh Gábor utcában játszotta a hazai meccseket a DVSC-ben

Mint az sok helyütt megjelent, a Loki az NB II-ben is 1,2 milliárd forintos költségvetésből gazdálkodhat, és éppen Tőzsér visszavonulásával felszabadult egy közel 10 millió forintos havi bérösszeg Dzsudzsák részére. Természetesen ez meg sem közelíti az arab al-Ainnál kapott fizetését – de egyrészt talán már nem mindenáron a pénz hajtja a 33 éves nyírlugosi sztárt, másrészt bizonyosan hosszabb távon is olyan perspektívát vázoltak fel számára, ami vonzóvá teheti a debreceni visszatérését.

Forrás: borsonline.hu

A rovat legfrissebb cikkjei

Elmarad a debreceni U18-as 3x3-as kosárlabda-világbajnokság
Puskás Ferenc bekerül a legnépszerűbb focis videójáték legendái közé
El-selejtező - A Honvéd finn, a Fehérvár ír, a Puskás Akadémia svéd ellenfelet kapott
A női tenisz-világranglistán Babos maradt a 100. helyen
Férfi vízilabda Magyar Kupa - Három csapat is százszázalékos maradt

Hozzászólások