TIME DATE
Ma Orbán nap van.

2019-10-29 10:09:11 / Szerző: HajduPress

Drogbalhé Debrecenben, lecsaptak a rendőrök

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A hajdú-bihari rendőrök a kutatások során közel 110 tő marihuánát foglaltak le. A nyomozók négy férfit és egy nőt vettek bűnügyi őrizetbe.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály, a Cívis Közterületi Támogató Alosztály, valamint a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály munkatársai 2019. október 25-én és október 28-án Budapesten és Debrecenben közösen fogtak el négy férfit és egy nőt. A rendőröknek olyan információjuk volt, hogy két budapesti férfi kábítószert árul egy debreceni lakosnak, aki pedig a tiltott szereket továbbértékesíti egy ugyancsak debreceni párnak. A budapesti terjesztőknél tartott kutatások során közel 110 tő kannabiszt, valamint a kábítószer termesztéséhez és árusításához szükséges eszközöket, tárgyakat foglaltak le.

A nyomozók bűnügyi őrizetbe vették az öt gyanúsítottat, majd előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amelyet az egyik budapesti férfi, valamint a debreceni pár esetében elrendelt az illetékes bíróság.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság bűnszövetségben elkövetett kábítószer kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

 


A rovat legfrissebb cikkjei

Helló Nagyvilág, itt Guszti!
A mai nap legcukibb fotói
Online gyereknapi programmal készülnek a bábszínházak
Idén 20 éves a ZeneTheatrum
Felelőtlen döntések

Hozzászólások