TIME DATE
Ma Kornél és Soma nap van.

2020-05-25 10:40:30 / Szerző: HajduPress

Dráma Földesen

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A hajdú-bihari rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint úgy megverte az élettársát, hogy a nő életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrségre még 2019. augusztus 14-én tett bejelentést a berettyóújfalui kórház egyik munkatársa arról, hogy egy betegüket bántalmazásból származó súlyos, életveszélyes sérülések miatt kell ellátniuk. A nyomozók azonnal az ügy felderítésébe kezdtek, és hamar a látókörükbe került egy férfi, a nő élettársa. Előállították a 37 éves földesi lakost a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Mint kiderült, a férfi rendszeresen bántalmazta a sértettet, azonban 2019. augusztus 11-én éjszaka a megszokottnál is nagyobb düh lett úrrá a gyanúsítotton. Az ingatlanjuk kertjében kezdte ütni és rúgni az asszonyt, amit akkor se hagyott abba, amikor már áldozata a földre került.

A nőt napokkal később egyik rokona vitte kórházba, mivel már olyan fájdalmai voltak, hogy egyedül nem tudott elmenni. Az orvosi vizsgálatok és vélemények alapján súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett a bántalmazás következtében.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés, valamint kapcsolati erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást. A rendőrök az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.


A rovat legfrissebb cikkjei

Felhőszakadás veszélye: Hajdú-Biharra is kiadták a figyelmeztetést
Eldőlt: szeptembertől jönnek az iskolaőrök
Készpénzt loptak, elfogták őket
Ma is nagy vihar lehet Debrecen térségében
VIDEÓ: újabb páciens életét mentették meg Hortobágyon

Hozzászólások