TIME DATE
Ma Kármen és Anita nap van.

2019-05-13 12:19:32 / Szerző: HajduPress

Üldőzés a Sámsoni úton: a végén felnit dobtak a rendőrökre

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Gépkocsival menekült a két debreceni lakos. A körzeti megbízottak elfogták őket.
 

A körzeti megbízottak 2019. május 10-én 13 óra körül Debrecenben, a Sámsoni úton járőröztek, amikor észrevettek egy fehér, Opel típusú gépkocsit, amelyet egy általuk ismert fiatal fiú vezetett. A rendőrök megállapították, hogy a személygépkocsin egy másik járműhöz tartózó rendszám van, ezért megkülönböztető jelzéssel utána mentek. Az autót vezető fiú, amikor észrevette a rendőri jelzést, nem állt meg, hanem nagyobb sebességgel továbbhajtott. Figyelmen kívül hagyta a többszöri felszólítást, és megpróbált elmenekülni a szolgálati gépkocsi elől.

A körzeti megbízottak követték az Opelt, amikor az abban utazó egyik férfi menet közben, derékig kihajolt az autóból és egy lemez felnit dobott a rendőrök felé, akiknek sikerült elkerülniük az ütközést. A Corsa utasa ezt követően egy másik felnit is megpróbált a szolgálati gépkocsinak dobni, de ezzel sem sikerült megakadályoznia a követést.

A járművezető egy földúton hirtelen megállt, majd ő és utasa is megpróbált elfutni a rendőrök elől, akik többszöri felszólítást követően elfogták őket. Az egyenruhások előállították a 15 éves fiút és 46 éves apját a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket a nyomozók. A Debreceni Rendőrkapitányság ellenük egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja és más közlekedési szabálysértések elkövetése miatt folytatja az eljárást.

Velük szemben – őrizetbe vételük mellett – a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette és közlekedési bűncselekmények – közlekedés biztonsága elleni bűntett és közúti veszélyeztetés bűntette – miatt folytatja az eljárást.


A rovat legfrissebb cikkjei

Eltörte az egyik intézkedő rendőr kezét
Budapestről hozta Debrecenbe az extasyt
Nagycsaládos kedvezményt vezet be a Nagyerdei Kultúrpark
Újabb mérföldkőhöz érkezett a debreceni BMW-gyár építése
Szájmaszkos csalót kaptak el a debreceni rendőrök

Hozzászólások