TIME DATE
Ma Kármen és Anita nap van.

2019-05-07 11:02:17 / Szerző: HajduPress

Debrecent is megviselte az ítéletidő

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Hétfőn három helyre is riasztották Debrecenbe a tűzoltókat lehasadt fákhoz, faágakhoz. A sok eső miatt nagy mennyiségű csapadékvíz gyűlt össze a debreceni köztemető körforgalomnál is. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói vonultak nagyrészt.

Hétfőn három helyre is riasztották Debrecenbe a tűzoltókat lehasadt fákhoz, faágakhoz. A Derék utcában egy nagyméretű fa egy parkoló személygépkocsira dőlt. A tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították a fát. A Domokos Lajos utcában egy három méter magas fa járdára borult, mellette egy közel tizenöt méteres nyírfa veszélyesen megdőlt, ezért ezeket is eltávolították. Az Úszó utcában egy nyolc méteres díszfa az úttestre borult, ezt is eltávolították. 

Egy villanyoszlop égett Nyíradonyban, a Széchenyi utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók feszültségmentesítés után egy vízsugárral oltotta el a tüzet.

A sok eső miatt nagy mennyiségű csapadékvíz gyűlt össze Debrecenben, a Benczúr Gyula utcában, a köztemető körforgalomnál. A duguláselhárítók mellett a debreceni hivatásos tűzoltók is beavatkoztak a víz eltávolításában.

Hétfő délelőtt két személygépkocsi ütközött össze a debreceni Bartók Béla úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat. A balesetben négy ember sérült meg, ebből három sérültet a mentőszolgálat kórházba szállított.
 
Fotós: Debreceni HTP

A rovat legfrissebb cikkjei

Eltörte az egyik intézkedő rendőr kezét
Budapestről hozta Debrecenbe az extasyt
Nagycsaládos kedvezményt vezet be a Nagyerdei Kultúrpark
Újabb mérföldkőhöz érkezett a debreceni BMW-gyár építése
Szájmaszkos csalót kaptak el a debreceni rendőrök

Hozzászólások