TIME DATE
Ma Júlia és Rita nap van.

2019-04-17 08:29:29 / Szerző: HajduPress

Debreceni súlyemelő sikerek Budapesten

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Debreceni sikerekkel rendezték meg a masters súlyemelő magyar bajnokságot Budapesten, a BKV Előre sportcsarnokban. A Vezér Fitness versenyzője, Kovácsné Fábián Mária 40+ korcsoportban 59 kg-os súlycsoportban első lett, Kecskés Zoltán 45+ korcsoportban, 73 kg-os súlycsoportban nyert.

Fábián Máriának egy 20 éves fia és egy 18 éves lánya van, sporttal már több éve foglakozik, a munkája mellett ez a hobbija. Megpróbálta a fitness modell versenyzést, aztán az erőemelést, de egyikben sem lett ennyire sikeres. A súlyemelést még nincs egy éve sem, hogy elkezdte Kecskés Zoltánnál. Azt mondta, sokat gondolt rá, hogy megszeretné tanulni, de tudta, hogy ezt egyedül nem fogja tudni elsajátítani. Nagyon elszántan gyakorolt minden nap a 12 órás  munka után is. Amikor nem dolgozott, akkor napi kettőt edzett. Erre a versenyre három és fél kg kellett fogynia, az ereje mégis is megmaradt, hiszen új országos csúcsot is lökött. A sok munka meghozta az eredményt.

Egy nagy vágya biztos van még, hogy kijusson az Európa-bajnokságra. Jelenleg 93 kiló az összteljesítménye, a kijutási szinthez 107 kiló kell. Jövőre szeretne kijutni:  2020-ban Amsterdamban lesz a Masters Európa-bajnokság, Marcsi Kecskés Zoltán vezetésével arra készül.


A rovat legfrissebb cikkjei

Jovanovic távozik a Lokitól
Király Gábor visszavonul
Diákok pattantak nyeregbe a hétvégén Debrecen környékén- FOTÓK
Ezek a debreceni lányok rendkívül ügyesek
Meghalt Niki Lauda

Hozzászólások