°C
TIME DATE
Ma Illés nap van.

2017-11-24 12:56:22 / Szerző: HajduPress

Debreceni közlekedés: íme egy újabb fontos infó

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Pénteken 17 órától már nem lehet a Klaipeda utcáról balra nagy ívben és a Burgundia utca felől jobbra kisívben a Kossuth utcára fordulni. Azt ajánlják a közlekedőnek, hogy ha ebből az irányból a Piac utca felé akarnak haladni, használják a már egyirányú Szent Anna utcát.

Azért született ugyanis az a döntés, hogy nem 16, hanem 17 órától lesz az új forgalmi rend bevezetve a mai szakaszon, hogy az autósok ne a péntek délutáni csúcsban szembesüljenek azzal, hogy a Klaipeda felől balra nagy ívben, míg a Burgundia felől jobbra kis ívben nem tudnak a Kossuth utcára fordulni. Remélik, addigra mérséklődik a csúcs.
Kis magyarázat: azért nem lehet az új forgalmi rend bevezetése után az egyébként még le nem zárt Kossuth utcára az említett módokon befordulni, mert az új forgalmi rend átalakítja a jelzőlámpa programot is. Ebben a Burgundia - Kossuth - Klaipeda kereszteződésben is vagy a régi, vagy az új rend szerint működnek a lámpák. Olyan nem lehetséges, hogy még lehet a Klaipedáról balra fordulni a Kossuthra, de egyébként minden más irányból már az új - egyirányúsított - rend szerint lehet közlekedni. Ezért szűnik meg ez a lehetőség.

A rovat legfrissebb cikkjei

Márk Suzukit akart lopni Debrecenből, de elkapták
Így vigyáz Debrecen a gyermekeire
Baleset történt Debrecenben, torlódásveszély van +fotók
Legszívesebben elvinnénk fesztiválozni, annyira aranyos
Debrecenben épül a Krones AG első Németországon kívüli európai gyára

Hozzászólások