TIME DATE
Ma Ellák nap van.

2020-06-29 16:13:15 / Szerző: HajduPress

Debreceni eredmények az INBA HUNGARY GRAND PRIX-en

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Megrendezték a 2020-as év első testépítő és fitness versenyét, melyet az INBA HUNGARY Natural Bodybuilding szövetség rendezett Tatabányán, köszönet érte Estók Endre elnöknek!
A verseny a Földi Imre sportcsarnokban zajlott és lelkes versenyzők álltak a színpadon, akikre nagyon büszke volt mindenki, hiszen az idei “vírusos” hónapok alatt nem a megszokott körülmények között készültek. 
Öt országból, 17 kategóriában léptek színpadra a versenyzők és mutatták meg “formás  testüket” a szurkoló közönségnek.
A Vezér fitness 4 versenyzővel képviselte magát. A Bikini Divas +35 modell kategóriában Hajdrik Mária a csillogó ezüst hozta Debrecenbe,
a Bikini Divas modell kategóriában Deák Barbara élete első versenyén bekerült a top 5 versenyző közzé. A második fordulóban a “T -séta “ után végül Barbi az 5- ik helyen végzett 
A Kid’s fitness kategóriában Hegedüs Dalma és Nagy Anna Eszter aranyéremmel a nyakukban mosolyogtak a színpadon. Igazán bátrak voltak a lányok,ők képviselték a debreceni egyesületet. 
 
Edzők: Kecskés Zoltán, Kecskés Melinda, Tarányi Rebeka és Ökrös Viktória a gyerekek felkészítője, aki elkísérte és végig mellettük volt.
Kecskés Karina készítette a versenyzők csodásan csillogó sminkjét!
 
Gratulálunk a szép eredményekhez!
Fotók: Kecskés Zoltán

A rovat legfrissebb cikkjei

Átadták a Debreceni Jégcsarnok új épületszárnyát
Újabb engedmények Romániában
Nyári gyermekfelügyelet Debrecenben
Körözött férfit fogtak Ártándon
Tűz volt éjszaka Debrecenben, a Nyírfa utcán

Hozzászólások