TIME DATE
Ma Jolán nap van.

2019-04-26 08:47:47 / Szerző: HajduPress

Debrecenben is van 1 milliós négyzetméterár

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Budapesten már nem újdonság, Debrecenben viszont mindeddig ismeretlen volt az újlakás-piacon az egymilliós négyzetméterár. Most már nem - írja a Világgazdaság.

Több mint egymillió forintos négyzetméteráron viszi piacra Debrecenben az egyetem közelébe tervezett prémiumkategóriás épület, az Egyetem Tower lakásait az a cég, amely az utóbbi másfél évben több mint félezer lakást adott el a főváros IX. kerületének most beépülő részén, a Vágóhíd utcában.

Az Allure Residence Budapest Sales Kft. értékesítési igazgatója, Eteley Gábor a Világgazdaságnak elmondta, hogyaz Egyetem sugárútra tervezett, hetvenlakásos házzal nem titkoltan a debreceni BMW-gyárral megjelenő új bérlői keresletet célozzák.Mindenekelőtt azokat a befektetői céllal vásárlókat, akik az autóipari konszern dolgozóinak és az egyetemváros külföldi diákjainak a prémiumkategóriában tudnak majd a város egyik legdrágább övezetében lakásokat kínálni.

Az Egyetem Tower ugyanis átlagon felüli műszaki tartalommal épül, a tetején étkezdével, úszómedencével, szaunával, jacuzzival, a földszintjén étteremmel és elegáns recepcióval, a benne lévő lakásokat pedig kompletten berendezve értékesítik .A beruházó az Egyetem Tower Kft., a hajdúsági érdekeltségű befektetők egy készre tervezett projektet vásároltak meg, jó lehetőséget látva a város lakáspiacán.Nem mellesleg a lakóház építési engedélyét még a kedvezményes áfa hatálya alatt megszerezték. 2021-re el is készülhet a lakóház, amelynek átlagárai számottevően meghaladják a város új építésű lakásainak árszintjét.

teljes cikk a pénteki Világgazdaságban olvasható.

A rovat legfrissebb cikkjei

30 százalékkal nő a bölcsődei szakdolgozók bére
Török lehet a világ 2. legnagyobb utaztatási vállalata
Eszméletlen: még tovább drágultak a lakások
Parragh László: a kata sok esetben munkaszerződést takar
Szijjártó: Debrecen az első számú beruházási célpont Közép-Európában

Hozzászólások