°C
TIME DATE
Ma Eszter és Eliza nap van.

2017-12-12 15:23:30 / Szerző: HajduPress

Debrecenbe jön a Hókirálynő

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Andersen: Hókirálynő - Karácsonyi mese musical. Ezek a szavak egyenként is remek szórakozást ígérnek, hát meg együtt: december 22-én a debreceni Főnix csarnokban is megcsodálhatjuk az előadást.

Andersen talán legszebb és legismertebb meséjéből készült látványos szuperprodukció a szeretetről, az igaz, kitartó barátságról és az összetartásról szól. A darab csodás látványvilágát a  kivételesen szép és monumentális animációs vetítéseknek és virtuális díszleteinek köszönheti, amely elvarázsolja és egy különös, fagyos világba repíti a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A darab, az író meséje nyomán készült, mely számos ismert karácsonyi dallal  és lenyűgöző jelmezes táncjelenetekkel lett gazdagítva. A rengeteg zenei és interaktív meglepetéssel szolgáló szuperprodukció a nézőtéren helyetfoglaló gyerekeket is bevonja az életreszóló kalandba, melynek során a vállalkozóbb kedvű nézők akár személyesen is a színpadon találhatják magukat.

Légy te is aktív részese e különleges shownak, hiszen nézőként akár Te is alakíthatod,a csodás történetet,ahol együtt hógolyózhatsz, selfizhetsz, a mesehősökkel és további izgalmas kalandokat élhetsz át!
 A család minden tagjának üzenettel és lélekemelő feltöltődéssel szolgáló előadás jól felhangolhatja és előmelegítheti a karácsonyi készülődésben elfáradt lelkünket. A Hókirálynő című mesemusical meghitt és egyben szórakoztató téli színházi élményt garantál minden korosztály számára.

2 előadás! 16 és 20 órától!

A rovat legfrissebb cikkjei

Eurovíziós Dalfesztivál: döntős az AWS
Elvitték Lukács Laci autóját
Ez lett Budapest dala
Két vadonatúj számmal jelentkezik az ABBA
Hatalmas zúzás lesz a Roncsban

Hozzászólások