TIME DATE
Ma Endre és Elek nap van.

2019-03-08 09:00:07 / Szerző: HajduPress

DEAC: egységes, modern arculat

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Egységes profilképpel jelennek meg márciustól a közösségi médiában a Debreceni Egyetem Atlétikai Club szakosztályai, és modernizálták a DEAC központi oldalát is. Az új arculattal a DEAC családi jellegét szeretnék erősíteni. 

A DEAC címere és a sportág megnevezése látható a szakosztályok új Facebook-profilképében. Néhány napja egységesítették a megjelenést. 

- Egységesítettük, modernizáltuk a profilképeket, a közösségi média oldalaink elnevezéseit. Szeretnénk a szakosztályokat közelebb hozni egymáshoz, hogy egy igazi DEAC-családot teremtsünk. Ennek az egyik fontos lépése az egységes arculat – mondták el  hirek.unideb.hu kérdésére a DEAC marketing menedzserei, Bács Bence és Török Gergő.  

Tartozz közénk! Szurkolj velünk! #csakadeac – megújult a Debreceni Egyetem Atlétikai Club Facebook-oldalának borítóképe is, amelyen megjelenik a club és a Debreceni Egyetem címere is, ezzel is szeretnék hangsúlyozni, hogy a DEAC az egyetem szerves része.

- Az arculatváltás, az egységesítés egy irányba mutat. Szeretnénk egy olyan egyetemi klubot képviselni, ami nem csak attól a pillanattól nyújt otthont, családi közösséget, amikor valaki egyetemista lesz, hanem a gyerekkortól akár egy egész életet végig kísérhet. Olyan értékeket közvetít, ami mindenki számára fontos – hangsúlyozta Bács Bence és Török Gergő.

A DEAC-nak jelenleg 20 szakosztálya van. Az idén 100 éves klub jelenlétét a városban és az egyetemen is erősíteni szeretnék. Többek között ez a célja a DEAC családi napnak is, amelyet május elsején rendeznek az Egyetem téren. A programra egyaránt várják az egyetemi és a városi polgárokat is.

Sajtóiroda


A rovat legfrissebb cikkjei

Új perspektíva a magyarságkutatásban
Mád: tudomány és élményturizmus
Kihelyezett mérnökképzés Partiumban
Új dékán az Informatikai Kar élén
Virtuális ablakokat kaptak a debreceni rákbetegek

Hozzászólások