TIME DATE
Ma Ilona nap van.

2019-04-17 17:15:26 / Szerző: HajduPress

Daruval szállítják el Debrecen legidősebb Zsuzsiját

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A DKV Debreceni Közlekedési Zrt., a Zsuzsi Erdei Vasút Np. Kft. és Tornádó International Kft. szervezésében, 2019. április 17-én, 10:00-kor szállítják el a CAX és a BAX típusú vasúti személykocsikat.
 
 
A Zsuzsi Erdei Vasút legrégebbi vasúti személykocsija, a CAX 521-es pályaszámú kocsi egyedisége a nyitott peronnak köszönhető (1949-ben Győrben gyártották). A BAX 491 pályaszámú zárt személykocsit, 1960-ban a MÁV Debreceni Járműjavító Kft. gyártotta. Elszállításukra darutechnikát alkalmaznak, amely különleges történelmi pillanatnak ígérkezik.
 
 
Ennek tükrében 2019. október 31-ig a vasútközlekedés szünetel.
 
 
A 2019-es év nem csak a megújulásról szól, hanem a „KITELEPÜLÉS ÉVE 2019” címmel, program- és kommunikációs kampánysorozatot szervez a DKV. A 137 éves „Öreg Hölgy”, számos városi rendezvényen tekinthető meg az idei év folyamán.
 
 
2019. október 31-e időszakot követően, a hagyományőrzés és az innováció jegyében köszöntik utasaikat, egy egészen új arculattal. Céljuk minél szélesebb társadalmi réteg elérése, új célközönség megszólítása, mindezt élménygazdag programokkal a természet védelmének jegyében.
 
 
 

A rovat legfrissebb cikkjei

Újabb bizonyíték: a STOP-tábla nem dísznek van
Folytatódik a debreceni Hódos felújítása
Felkészültek a szervezők a virágkarnevál biztosítására
Ingyen kaphat próbatermet a Tankcsapda az önkormányzattól
Egy 21 éves nő is rabolhatott Debrecenben

Hozzászólások