°C
TIME DATE
Ma Erzsébet nap van.

2018-01-29 09:35:33 / Szerző: HajduPress

Csupa csoki csábítás a Fórumban: ez finom lesz

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Jön a régió legnagyobb csokoládés őrülete, a FÓRUM Csokifesztivál: 2018. február 23-án, 24-én és 25-én a csoki kerül fókuszba a Fórum Debrecen bevásárlóközpontban.

Közel 30 csoki-manufaktúra 300 féle, mennyei csokis csodáival várják a látogatókat: bonbonok, trüffelek, táblás csokik, marcipán és grillázs csodák tömkelege lepi el a Fórumot. A rendezvény vásár részén kizárólag kézműves manufaktúrák 100% természetesen alapanyagból készült, csúcsminőségű termékeit lesznek a főszereplők. M. Tóth Zsolt, a Csillag Születik jégszobrásza láncfűrésszel (!!!) és lángvágóval (!!!) fog szobrokat faragni, közel mázsás csoki-tömbökből! És ez még nem minden: egy őrület performansz keretein belül Utcai Dávid festőművész csokoládéval fog improvizációs festeni. Az érdeklődőket megtanítják a bonbon, trüffelt és táblás csoki készítés alapjaira. A műhely házigazdái Gianni Annoni gasztro-celebritás és Vanya Gábor Chocolatier!

Fergeteges zenei programok is lesznek: a színpadon többek között Bereczki Zoltán, a Jazz Five, a Jack Danimalz, a Kovács Tamás Band és még rengeteg kedvenc lép fel február végén a FÓRUM Debrecen földszintjén. A belépés ingyenes!

A rovat legfrissebb cikkjei

Fiúk, férfiak, ez most csak rólatok szól
MOVEMBER – EGYÜTT A FÉRFIEGÉSZSÉGÉRT!
Ez jó: itt a Suliválasztó Sulifórum
Újra indul a csokigyűjtő akció +fotók
Fórum 10: remek születésnap volt +galéria

Hozzászólások