TIME DATE
Ma Fülöp és Evelin nap van.

2020-05-19 09:26:40 / Szerző: HajduPress

Cserbenhagyás a Domb utcán: őt keresik

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntett gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi vezetője 2020. május 17-én 10 óra körül Debrecenben, a Domb utcán elütött egy kerékpárost, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. A közlekedési balesetben a biciklis könnyű sérüléseket szenvedett.

A beszerzett adatok alapján a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható Fekete Máté 22 éves debreceni lakos, akit keresnek a rendőrök.

.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az esetet látta, annak bekövetkezésének körülményeiről, vagy a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán  illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

 

A bejelentő személyét a rendőrség mindig bizalmasan kezeli!


A rovat legfrissebb cikkjei

Helló Nagyvilág, itt Guszti!
A mai nap legcukibb fotói
Online gyereknapi programmal készülnek a bábszínházak
Idén 20 éves a ZeneTheatrum
Felelőtlen döntések

Hozzászólások