TIME DATE
Ma Auguszta nap van.

2020-03-04 11:00:04 / Szerző: HajduPress

Családi tragédia Nyírmártonfalván +videó

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A hajdú-bihari rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint több késszúrással megölte az apját.

Bejelentés érkezett a rendőrségre még 2019. április 30-án 22 óra körül arról, hogy egy nyírmártonfalvai családi házban egy férfi megölte az édesapját. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek és elfogták a 39 éves férfit, akit előállítottak a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra.

A nyomozás adatai szerint a két férfi összevitatkozott, ami egészen addig fajult, hogy a fiú többször megszúrta egy konyhakéssel apját, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A nyomozók emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a férfit, majd bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes kényszergyógykezelés indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság elrendelt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 


A rovat legfrissebb cikkjei

Két nap alatt 14 millió forint
Megnyitják a létavértesi, a nyírábrányi és a méhkeréki átkelőket
Így csaphatnak be a koronavírus-járvány kapcsán
Esti autós üldözés a 33-ason: ez lett a vége
Polgáron már részleges kijárási tilalom van

Hozzászólások