TIME DATE
Ma Fülöp és Evelin nap van.

2020-05-14 13:30:04 / Szerző: HajduPress

Családi drogbiznisz Derecskén: videó

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy család Derecskén. Bűnügyi őrizetbe kerültek mind a négyen.

A derecskei rendőröknek olyan információ jutott a tudomásukra, hogy egy helyi család új pszichoaktív anyaggal kereskedik a településen. Azonnal az ügy felderítésébe kezdtek a nyomozók, amelynek eredményeként bebizonyosodott, hogy egy 42 éves férfi, feleségével, továbbá lányukkal és az ő élettársával közösen árulták a tiltott szereket.

A helyi rendőrök a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen 2020. május 13-án otthonaikban fogták el a feltételezett elkövetőket. A nyomozók a náluk tartott kutatás során közel hárommillió forint készpénzt, több csomag kábítószergyanús anyagot, valamint az ezek kiméréséhez  és porciózásához szükséges eszközöket, továbbá két gáz- és riasztópisztolyt is lefoglaltak.

A rendőrök a két férfit és a két nőt is bűnügyi őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a gyanúsítottakkal szemben új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

 


A rovat legfrissebb cikkjei

Jogsi és gyerekülés nyista, viszont voltak 6-an a Suzukiban
166-tal tolta Hadháznál: íme a rendőrségi fotó
Dráma Földesen
Csapadékosan int búcsút a május
Árokba borult egy autó Berekböszörményben

Hozzászólások