TIME DATE
Ma Emma nap van.

2018-08-27 11:58:24 / Szerző: HajduPress

Családbarát Konferencia elismerést kapott a Kommentár Alapítvány Tranzit rendezvénysorozata

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Az első Családbarát Konferencia címet adományozta a Kommentár Alapítvány Tranzit rendezvénysorozatának a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. Az elismerést augusztus 23-án, a Club Tihanyban adta át Ujváry András, a Mozgalom szóvivője Simon Beatrixnak, a Kommentár Alapítvány elnökének, a konferencia egyik szervezőjének.
 

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom honlapján gyűjti azokat a helyeket, ahova öröm elmenni gyermekkel, mert a szülők és gyermekeik is egyaránt jól érzik magukat.

A Kommentár Alapítvány Tranzit rendezvénysorozata azért nyerte el ezt az elismerést, mert gyermekbarát intézkedéseivel a családos érdeklődők számára is kedvező lehetőséget biztosított a részvételre. A családdal érkező vendégek családi szobát, kedvezményes családi belépőt kaptak, mindemellett gyermekmegőrző szolgáltatás és gyerekprogramok is rendelkezésre álltak a konferencia ideje alatt.

„A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom azon dolgozik, hogy megszülessenek a kívánt gyermekek. Ezt úgy tudjuk elérni, ha bebizonyítjuk, hogy a gyerekkel nem megáll az élet, hanem elkezdődik. Az ilyen családbarát programok, mint ez a konferencia - közösséget teremt és támogatja a fiatalok a családalapítását” – mondta Ujváry András, a Mozgalom szóvivője.

További családbarát helyekről az alábbi linken olvashat:

http://www.haromkiralyfi.hu/csaladbarat-helyek

Amennyiben Ön is tud olyan szállodát, éttermet, vagy bármilyen szolgáltatót, melyet családbarátnak ítéltél meg, ajánlja:

http://www.haromkiralyfi.hu/ajanlj-csaladbarat-helyet


A rovat legfrissebb cikkjei

Újszülöttet találtak Máriabesnyőn
Ötéves technikummá alakulnak a szakgimnáziumok
Az ügyfelek szerették volna, az E.ON megcsinálta
Változik a közösségi közlekedés rendje a húsvéti hosszú hétvégén
Csökken a fals hívások száma, de még mindig sokan szórakoznak a segélyhívókkal

Hozzászólások