°C
TIME DATE
Ma Albert és Lipót nap van.

2018-08-27 11:58:24 / Szerző: HajduPress

Családbarát Konferencia elismerést kapott a Kommentár Alapítvány Tranzit rendezvénysorozata

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Az első Családbarát Konferencia címet adományozta a Kommentár Alapítvány Tranzit rendezvénysorozatának a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. Az elismerést augusztus 23-án, a Club Tihanyban adta át Ujváry András, a Mozgalom szóvivője Simon Beatrixnak, a Kommentár Alapítvány elnökének, a konferencia egyik szervezőjének.
 

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom honlapján gyűjti azokat a helyeket, ahova öröm elmenni gyermekkel, mert a szülők és gyermekeik is egyaránt jól érzik magukat.

A Kommentár Alapítvány Tranzit rendezvénysorozata azért nyerte el ezt az elismerést, mert gyermekbarát intézkedéseivel a családos érdeklődők számára is kedvező lehetőséget biztosított a részvételre. A családdal érkező vendégek családi szobát, kedvezményes családi belépőt kaptak, mindemellett gyermekmegőrző szolgáltatás és gyerekprogramok is rendelkezésre álltak a konferencia ideje alatt.

„A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom azon dolgozik, hogy megszülessenek a kívánt gyermekek. Ezt úgy tudjuk elérni, ha bebizonyítjuk, hogy a gyerekkel nem megáll az élet, hanem elkezdődik. Az ilyen családbarát programok, mint ez a konferencia - közösséget teremt és támogatja a fiatalok a családalapítását” – mondta Ujváry András, a Mozgalom szóvivője.

További családbarát helyekről az alábbi linken olvashat:

http://www.haromkiralyfi.hu/csaladbarat-helyek

Amennyiben Ön is tud olyan szállodát, éttermet, vagy bármilyen szolgáltatót, melyet családbarátnak ítéltél meg, ajánlja:

http://www.haromkiralyfi.hu/ajanlj-csaladbarat-helyet


A rovat legfrissebb cikkjei

Orbán: 2030-ra Magyarország tartozzon az EU öt legjobb országa közé!
A kormány 80 milliárd forinttal támogatja a hármas metró felújítását
Minden SZÉP-kártya birtokosszerződést kap
Bivalyok tiporták meg az állatorvost és segítőjét
Menedékjog iránti kérelmet nyújtott be nálunk a börtönre ítélt macedón ex-miniszterelnök

Hozzászólások