TIME DATE
Ma Gedeon és Johanna nap van.

2020-03-12 06:37:39 / Szerző: HajduPress

Carol Gasztroműhely: a főzés élmény!

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Minőségi ételek és italok fogyasztása egyaránt – ezt kínálja a Carol Gasztoműhely, ahol a főzés minden csínját-bínját elsajátíthatják a gasztronómia kedvelői. Debrecenben a Carol Art&Cafe mellett, ahol eddig a különleges kávék és sütemények ízvilágát élvezhették a vendégek, márciusban megnyitotta kapuit az a főzőiskola, ahol élményeket szerezhetnek azok, akik érdeklődnek a konyhaművészet iránt.

A Carol Gasztroműhelyben fontosnak tartják az értékes időtöltést és a minőségi fogyasztást, legyen szó akár kávézásról, akár főzésről. A kávézó mellett újonnan megnyílt főzőiskola nem csak a húsimádóknak, hanem a vegetáriánusok és a vegánok számára is kedvezni szeretne. Kezdő és gyakorlott háziasszonyoknak, a konyhaművészetet kedvelő férfiaknak és gyerekeknek egyaránt indítanak kurzusokat a különböző technikák, trükkök elsajátításához. Mindezt minőségi alapanyagok és magas minősítéssel rendelkező séfek segítségével.
 
„Mi nem csupán egy kávézó vagyunk, annál sokkal több. Egy életstílust viszünk, illetve fontos számunkra az, hogy a vendégek ne csak egy kávét kapjanak. Támogatjuk azokat az embereket, akik az első lépéseiket teszik meg az útjuk során” hangsúlyozta a Carol Gasztroműhely megálmodója, Rácz Karolina.
A videóban betekintést nyerhetnek a főzőiskola megnyitó rendezvényébe és abba, hogy milyen életérzést kíván átadni a Carol Gasztroműhely.

Babik Barbara(x)

A rovat legfrissebb cikkjei

Reggeli palacsinta
Diós sárgarépagolyók
Lesz élesztő!
Tanulj főzni!
Retro menzás kaják

Hozzászólások