TIME DATE
Ma Kármen és Anita nap van.

2020-03-05 15:03:56 / Szerző: Vigh Anna Judit

Business & Beer már a YouTube-on is!

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Talkshow. Közösség. Inspiráció. ezek a hívószavai a Business & Beer rendezvénysorozatnak, amely Debrecen első, élő üzleti talkshow-jaként robbant be a köztudatba. Előadásai amellett, hogy hasznos üzleti tudást nyújtanak a látogatóknak, közösségi teret is teremtenek a helyi cégvezetőknek és vállalkozást tervezőknek. A Business & Beer előadásai már nemcsak a televízióban, hanem az Alföld TV YouTube-csatornáján is megtekinthetőek.

A hiánypótló eseménysorozat 2014-ben indult el. Azóta töretlen sikerrel, izgalmas előadásokkal inspirálja a cégvezetőket és a vállalkozni tervezőket. Az alapító Süvöltős László és csapata eddig 22 eseményt szervezett, melyeken összesen több, mint 2000 fő vett eddig részt.

A Business & Beer rendezvények szinte minden alkalommal teltházasak. Az elmúlt években volt már szó az e-kereskedelemről, az értékesítésről, a HR-ről és a marketingről is. A talkshow-n bemutatkoztak már a helyi média képviselői, sikeres, vállalkozó urak és hölgyek is. A rendezvények résztvevői olyan cégvezetőkkel ismerkedhettek meg, akik vállalkozásaikkal a nulláról indultak, mára pedig elérték, vagy jócskán túl is lépték a bruttó 100 milliós éves árbevételt.

Az elmúlt években a rendezvényeket olyan színvonalas debreceni helyszíneken tartották meg, mint a Kazánház Egyetemi Klub, az Egoist BarClub, a Nagyerdei Víztorony vagy a Paparazzi Kitchen & Bar.

Az események a beszélgetéseken és a szórakozáson túl lehetőséget adnak a látogatóknak a közös networkingre, kapcsolati hálók kiépítésére, valamint a tanulásra is.

A Business & Beer előadásait az Alföld TV-n csütörtök esténként követhetik a nézők, akik most már a televízió YouTube csatornáján is visszanézhetik a felvételeket.

Fotók: DV Studio 2013


A rovat legfrissebb cikkjei

TED-nap az Alföld TV-n
Ma este az Alföld TV-n: egy Kínában élő magyar fiatalembert kérdeztünk a koronavírus-járványról
A világvége még várhat! Élő Tankcsapda koncert otthonról
Business & Beer már a YouTube-on is!
Nagyon jó ötlet: debreceni sportcsúcs, kulisszatitkokkal

Hozzászólások