TIME DATE
Ma Orsolya nap van.

2019-10-07 17:33:59 / Szerző: HajduPress

BRÉKING: megszólalt Borkai Zsolt - videó

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Részben valódiak, részben manipuláltak a napokban kikerült felvételek – mondta Borkai Zsolt, aki először szólalt meg szexvideójának nyilvánosságra kerülése óta. A győri fideszes polgármester elnézést kér családjától és mindenkitől, de nem mond le. Mint mondta, nem követett el törvénysértést, nem közpénzből finanszírozta az utazást.
 
 

A fideszes polgármester ezen ugyanazzal a fiatal szőke nővel látható aktus közben, akivel a korábban megjelent szexfotón. A rövid videón több személy is feltűnik. Borkai kerüli a nyilvánosságot, csak egy családi fotót posztolt a Facebookon.

Először szólalt meg Borkai Zsolt, miután szombaton olyan fényképek, illetve egy olyan videó került nyilvánosságra, amelyen prostituáltakkal mulat. 

Az ismeretlen szerző által írt blog (amely később elérhetetlenné vált) megvádolta őt és ügyvéd ismerősét korrupcióval, és azzal, hogy a tisztességtelenül szerzett pénzből a többi között olyan adriai hajókirándulást szerveztek, amelyen kábítószert fogyasztottak és prostituáltak szolgáltatásait vették igénybe.

(Index)


 


A rovat legfrissebb cikkjei

Ősz, Te gyönyörű: 28 fok volt hétfőn
Nem az autók, nagyrészt a helytelen lakossági tüzelés felel a légszennyezettségért
Ilyen bűnt követhet el egy orvosi asszisztens
5 évet is lehet kapni csicskáztatásért
Botrány a magyar Parlamentben

Hozzászólások