°C
TIME DATE
Ma Ervin nap van.

2017-03-17 14:21:51 / Szerző: HajduPress

Bőven lesz sport a hétvégén

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Az utolsó helyen álló MAFC lesz a DEAC Kamilla Gyógyfürdő ellenfele pénteken az Oláh Gábor utcai sportcsarnokban, a listavezető kézisek a Fehérgyarmati VSE csapatát fogadják a Böszörményi úton, a DASE pedig a Hosszúpályit látja vasárnap vendégül.


Kosárlabda
 
Látványosnak ígérkezik a férfiaknál a pénteken 18 órakor kezdődő mérkőzés, hiszen a tabella első helyén álló DEAC Kamilla Gyógyfürdő fogadja hazai pályán az utolsó helyen álló MAFC II-t. Ugyanakkor a debreceniek nem gondolják, hogy sima mérkőzés lesz, a fővárosiak ugyanis várhatóan a legerősebb összeállításukkal érkeznek az Oláh Gábor utcára.
 
- Örülök annak, hogy várhatóan a legerősebb keretükkel lépnek pályára, hiszen kevesebb, mint egy hónap múlva már kezdődik a rájátszás, így fontos, hogy éles meccseket játsszunk. A játékuk minőségét döntően befolyásolja, hogy játszanak-e a legjobb fiataljaik. Amikor teljes csapattal voltak, mindig szoros volt a küzdelem. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, szeretnénk kiszolgálni a közönségünket – bizakodott Molnár András csapatkapitány.
 
 
A női kosarasokra egy szegedi utazás vár a hétvégén, vasárnap a Szeged Kosárlabda Egylet otthonában lépnek pályára. A mérkőzés 13 órakor kezdődik.
 
Labdarúgás
 
Szombaton 15 órától a Monostorpályi vendége lesz a DEAC, míg vasárnap szintén 15 órától a DASE hazai pályán fogadja a Hosszúpályi gárdáját.
 
Futsal
 
A férfi futsalosok legutóbb a Kincsem Lovaspark SE-t győzték le 6-7-re, a DEAC így a felsőházi rájátszásban folytathatja veretlenségi sorozatát, amely immár – a 16 alapszakaszi mérkőzéssel együtt – 18 meccset számlál. A csapat legközelebb március 20-án a DESOK Csarnokban lép pályára, a vendég az MVFC Berettyóújfalu II gárdája lesz. A tét mindkét fél számára nagy, így vélhetően kiélezett és szoros küzdelemre lehet számítani a mérkőzésen.
 
 
A nők szombaton mérkőznek meg a budapesti Airnergy alakulatával este fél 7-től a DESOK-ban.
 
Kézilabda
 
A listavezető DEAC ezúttal a Fehérgyarmati VSE csapatával találkozik. A meccs pénteken 19 órakor, a Debreceni Egyetem Böszörményi úti sportcsarnokában.
 
Röplabda
 
Szombaton a férfi alsóház pécsi fordulóját játsszák. A DEAC 14 órától a Sümeg RE együttesével mérkőzik meg.

(unideb.hu)

A rovat legfrissebb cikkjei

Debreceni áttörés a mellrákkutatásban
Tanulmánykötettel köszöntötték pályatársai és tanítványai Csécsy Györgyöt.
Ízek és kultúrák: jön a 13. International Food Day!
Magasabb szintre emeli együttműködését az egyetem és az E. ON
Európai Egyetemi Játékok - A kormány eddig csaknem 100 millió forinttal támogatta a rendezést

Hozzászólások