TIME DATE
Ma Bence nap van.

2019-05-27 12:08:01 / Szerző: HajduPress

Beteg gyerekeket látogattak meg a gladiátorok

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

A debreceni amerikaifocisták idén gyereknap alkalmából kettős jótékonysági akció szerveztek. Vasárnap a Gyermekgyógyászati Klinika kis betegeit látogatták meg. Emellett továbbra is várják a tartós élelmiszereket, a gyűjtést május 27-ig, hétfőig meghosszabbította a csapat. 

Május utolsó hétvégéje a gyerekekről szólt Debrecenben is. Ezt a DEAC Gladiators játékosai is tudják, és ezen a napon mindent megtettek azért, hogy széppé varázsolják az apróságoknak ezt a napot. Különösen azokét, akik nem tudtak otthon ünnepelni. Minden évben, így idén is meglátogatták a Debreceni Egyetem Gyermekgyógyászati Klinikájának kis betegeit, hogy lelkileg is elősegítsék gyógyulásukat. Plüssálatokkal, rengeteg játékkal és sok bátorítással varázsoltak mosolyt a gyerekek arcára vasárnap.

A DEAC Gladiators akciójának azonban van egy másik része is. A Debreceni Egyetem amerikaifoci-csapata ugyanis a rászoruló családok számára is gyűjtést szervezett a Tündérkör Alapítvánnyal együttműködve, melynek meghosszabbította a határidejét. A gladiátorok tartós élelmiszereket (konzervek, száraz tészta, cukor, fűszerek, liszt, étolaj) várnak még május 27, hétfőig Debrecen több gyűjtőhelyére.

Fotók: Ábrán Szabolcs és Makranczi László

Debreceni gyűjtőpontok:
Debreceni Repülőtér (Repülőtéri út 12.)
Richter Gedeon (Richter Gedeon u. 20.)
Le Petit Ételbár (Pacsirta u. 55.)
Extratel GSM (Nyugati u. 10.)
JUDY GYM Női Fitnesz és Szépségfarm (Pesti u. 2.)


A rovat legfrissebb cikkjei

A debreceni foci kis hőse üzeni: Győztem!
Államilag is elismerték a Loki edzőjét
Debreceni lehet az első magyar Puskás-díjas
Ontja a gólokat a Loki
Újabb hazai sikerrel roboghat tovább a Loki

Hozzászólások