°C
TIME DATE
Ma Eszter és Eliza nap van.

2017-02-16 10:40:56 / Szerző: HajduPress

Balhészag a Loki-Fradin? Valami készül

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Szombaton a Debrecen-Ferencváros rangadóval folytatódik a labdarúgó NB I. a cívisvárosban. Ennek kapcsán jó hír, hogy már több mint 4000 jegy elkelt elővételben, ráadásul a Loki ultrái vissza akarják hozni a régi tüzet, már mintegy 1300 belépőt vásároltak a szektorukba, így lebilincselőnek ígérkezik a hangulat. A vendégszektorba is eladtak már több száz jegyet, ezzel nincs is semmi probléma. Valami mással azonban van: a Fradi otthoni meccseit bojkottáló keménymag elsőre veszélyesnek tűnő akcióra készül. Az alábbi felhívást a fradimob.hu-n találtuk, szó szerint idézzük. Kissé aggasztó, hogy a ferencvárosi kemények a hazai szektorokba készülnek, ráadásul civilben akarnak bejutni a stadionba. Persze lehet, hogy mindez előre meg van beszélve, mindenesetre jó tudni róla... A hajdupress.hu úgy tudja, a Nagyerdei Stadionban egyébként azok a fradisták is biztonsággal - a debreceni nézőktől távol - elhelyezhetők, akik nem óhajtanak a "szkenneresekkel" a vendégszektorba menni. Erre jók az úgynevezett pufferzónák. És akkor jöjjön a fradista közlemény:
 

"MINDENKI DEBRECENBE!

Újra együtt a lelátón! Újra szurkolunk!

2017. február 18-án, szombaton 18 órakor kerül megrendezésre az NBI-es tavaszi szezon nyitó fordulójában a DVSC-Ferencváros bajnoki mérkőzés. A Fradi Tábor ott lesz a mérkőzésen, Debrecenben, a hazai szektorokban!

- Kérünk Titeket, hogy a sikeres, szervezett szurkolás érdekében szombaton egyénileg, "civilben" közelítsétek meg Debrecent és lépjetek be a stadionba!

- Mindenki vegye meg a belépőjegyét elővételben a D1, C7, C6, C5 hazai szektorok valamelyikébe debreceni vagy akörnyéki ismerősökön keresztül! Ezekben a szektorokban lesz a Tábor! A mérkőzés napján nem lehet majd belépőjegyet vásárolni...!

- Időben, kocsikkal induljatok el a helyszínre, a mérkőzés előtti órákban tömegközlekedéssel, csoportosan ne utazzatok!

- Szombaton a sikeres akciónk érdekében alkoholstop van érvényben!

- Debrecenben lesz találkozási pont, amelyről később adunk hivatalos információt! Kövessétek oldalunkat! Szigorúan mindenki erre a találkozó helyre érkezzen először majd!

Hangsúlyosan megkérünk mindenkit, hogy a fenti kéréseket tartsátok be, hogy együtt elérhessük céljainkat!!!

Minket senki nem cserélhet le, nem üldözhet el, nem számolhat le a Ferencváros szurkolói kultúrájával!

Mindenki Debrecenbe! Hajrá Fradi!"


A rovat legfrissebb cikkjei

Friss: Hosszú Katinka nemet mondott Shane Tusupra
A Loki is ott lehetett volna: az Újpesté a kupa
Kézi: bajnok a Győr, Martín mesterhármassal búcsúzott
A Chelsea milliárdos tulajának sem könnyű
Beégett a Loki, veszni látszik a bronz

Hozzászólások