TIME DATE
Ma Hortenzia és Gergõ nap van.

2019-11-01 09:44:32 / Szerző: HajduPress

Balhé a Csapó utcán: megverték és összetörték a telefonját

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A debreceni rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A rendőrségre még 2019. február 23-án 23 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy egy férfit megvertek Debrecenben, a Csapó utcán. Az egyenruhások a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként két órán belül azonosították az elkövetőket, egy helyi testvérpárt. A rendőrkapitányságon gyanúsítottként kihallgatták a 29 férfit, valamint a 20 éves öccsét, akik elismerték tettüket.

A nyomozás adatai szerint a testvérpár szóváltásba került a sértettel, ami egészen addig fajult, hogy az idősebbik fiú többször megütötte, míg a fiatalabb a telefonját törte darabokra a férfinak. A 29 éves gyanúsítottnak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetése miatt kell felelnie, míg a 20 éves fiúval szemben rongálás, valamint garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt folytattak nyomozást a rendőrök. A sértett könnyű sérüléseket szenvedett a bántalmazásban.

A nyomozó hatóság az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


A rovat legfrissebb cikkjei

Ki kellett üríteni egy debreceni fitnesztermet
Debrecen oktatási intézményeiben is kiemelt szerepet kap a környezetvédelem
A kínai nagykövettel találkozott Debrecen polgármestere
Ami összeköt bennünket
A debreceni kaszinóból rabolni mentek

Hozzászólások