TIME DATE
Ma Árpád nap van.

2020-02-03 10:01:11 / Szerző: HajduPress

Balesetekkel indult a február

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Baleset és tűz mellett, sok lehasadt faág miatt riasztották a tűzoltókat a hétvégén.

Péntek délelőtt Nádudvaron, a Kossuth téren egy épülő ház lemez tetőborítása részben leszakadt és a gyalogos forgalmat veszélyeztette. A püspökladányi hivatásos tűzoltók kihúzós létrán keresztül kézi erővel avatkoztak be.

Debrecenben, a Pallagi úton egy nagy méretű fa az úttestre dőlt, a közúti forgalmat veszélyeztette. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták ki a fát.

Két nagy méretű fa törzse elkorhadt és megdőlt ezzel a gyalogos forgalmat veszélyeztette a debreceni Hősök utcájában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói gépezetes tolólétrán keresztül motoros láncfűrésszel távolítottak el a fákat.

Lehasadt egy platánfa egyik ága Debrecenben, az István úton. A debreceni hivatásos tűzoltókat szombat délelőtt riasztották, akik dugólétrán keresztül kézi erővel eltávolították a faágat.

Debrecenben, a Dombostanyán egy autó az árokba sodródott. A debreceni tűzoltók áramtalanították a járművet. A balesetben nem sérült meg senki.

Délután két autó ütközött össze a 4814-es számú úton, Debrecen közelében. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói átvizsgálták az autókat, majd áramtalanították azokat. A mentőszolgálat három embert kórházba szállított.

Egy személygépkocsi és egy mezőgazdasági vontató ütközött össze szombat délután Hajdúböszörményben, a II. Rákóczi Ferenc utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók elvégezték a járművek feszültségmentesítését.

Vasárnap délután Báránd külterületén egy húsz méteres tölgyfa egy épületre borult. A püspökladányi hivatásos tűzoltók dugólétrán keresztül láncfűrésszel kivágták a fát.

Debrecenben, a Nagyerdei parkban az egyik fa ága lehasadt, a gyalogos forgalmat és kerékpár utat veszélyeztette. A debreceni hivatásos tűzoltók dugólétrán át láncfűrésszel avatkoztak be.

Késő este száz négyzetméteren a nádas égett Püspökladányban, a Déli soron. A püspökladányi hivatásos tűzoltóknak kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Fotó: Debreceni HTP, Püspökladányi HTP, Hajdúböszörményi KÖ


A rovat legfrissebb cikkjei

1 nap alatt 15 fokot zuhant a hőmérséklet
Hajdúszoboszlón is találtak koronavírusost
Két nap alatt 14 millió forint
Megnyitják a létavértesi, a nyírábrányi és a méhkeréki átkelőket
Így csaphatnak be a koronavírus-járvány kapcsán

Hozzászólások