TIME DATE
Ma Ilona nap van.

2019-05-14 11:45:38 / Szerző: HajduPress

Baleset történt az M35-ösön Debrecennél

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A Debrecen felé vezető oldalt lezárták.

Felborult egy vegyi anyagot szállító teherautó az M35-ös autópálya Debrecen felé vezető oldalán, a 38-as kilométernél. A teherautó rakományának egy része az úttestre került. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik megszüntették a szivárgást a sérült tartályokból. Az elsődleges információk szerint az eset során senki nem sérült meg. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

FRISS:


Egy sávon megindult a forgalom az M35-ös autópályán, miután eltávolították a kedd délelőtt az úttestre borult veszélyes anyagot - tájékoztatta az MTI-t a katasztrófavédelem.

    A katasztrófavédelem közlése szerint kedd délelőtt 11 óra körül az M35-ös autópálya 38-as kilométerénél egy veszélyes anyagot szállító kamion az árokba hajtott. A rakomány egy része az úttestre került, teljes útzár mellett kezdték meg a helyreállítást.
    Délutánra megszüntették a szivárgást a sérült tartályokból, valamint mobil laborméréseket végeztek a helyszínen, de az egészségre ártalmas gázkoncentrációt az eredmény nem mutatott ki. A balesetben senki nem sérült meg.     Az érintett szakaszon egy sávon állt helyre a forgalom. 

FRISS: 

A szemle és a műszaki mentés befejeződött, a forgalom az érintett szakaszon 17 óra 30 perctől ismét zavartalan.  

 
 

A rovat legfrissebb cikkjei

Árokba rongyolt egy autó a 33-as főúton
Bűnözött két debreceni srác Böszörményben
Nagy tűz volt Hajdúszovátnál
Bedurvult a határ Ártándnál, kerültek a kisautók
Volt baj elég: 24 óra helyi katasztrófakrónikája

Hozzászólások