°C
TIME DATE
Ma Márk nap van.

2017-07-15 10:03:13 / Szerző: HajduPress

Balázsék bejelentették: hétfőtől másképp lesz

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Pénteken ment adásba utoljára - Debrecenben is - Reggeli Show néven a Rádió 1 reggeli műsora, hétfőtől Sebestyén Balázsék nevet váltanak - írja az origo.hu.

A Sebestyén Balázs, Vadon János és Rákóczi Ferenc vezette műsor hétfőn már az új névvel köszönti a hallgatókat. A pénteki adásban Balázsék bejelentették, hogy utoljára ment adásba a műsor Reggeli Show néven, ám a pereskedést nem adják fel, fellebbeztek a múlt heti döntés ellen.

- "Úgy döntöttünk, hogy nevet változtunk, mert elegünk lett belőle, hogy a Reggeli Show és a Morning Show nevek körüli jogi procedúrát mások arra használják, hogy folyamatosan címlapokon szerepleljenek vele, és a mi hátunkon kapaszkodjanak felfelé. A per folytatódik, mert mi hiszünk az igazunkban és nem adjuk fel, de szeretnénk, ha nem erről szólnának a hírek folyamatosan. A hallgatók az elmúlt hetekben számtalan alkalommal írták nekünk, hogy nem egy névre kíváncsiak, hanem ránk, ezért határoztunk úgy, hogy az lesz a nevünk, ahogy most is emlegetnek bennünket: hétfőtől Balázsék néven folytatódik a műsorunk, a saját nevünket használjuk műsorkészítésre. Remélem, ez nem lesz magas labda a Balázsoknak, hogy bepereljenek" - nyilatkozta Sebestyén Balázs.

A rovat legfrissebb cikkjei

Évente öt halálesetet előz meg az autó közösségi kerékpárra cserélése
Fia született Katalin hercegnőnek és Vilmos hercegnek
Elhunyt Kicsién
Tragédia: meghalt Avicii
First ladynek szólítják Kim Dzsong Un feleségét

Hozzászólások