TIME DATE
Ma Lõrinc nap van.

2020-07-21 19:38:13 / Szerző: HajduPress

Augusztusban forgathatják a Jóbarátok visszatérését

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Ha a koronavírus-járvány alakulása lehetővé teszi, akkor már augusztus közepén leforgathatják a Jóbarátok visszatérését – nyilatkozta a Ross szerepét alakító David Schwimmer.

A színész Jimmy Fallonnak beszélt a sorozatról a The Tonight Show-ban, ahol elmondta, hogy azért a különleges epizód nyári felvételére nem kell még mérget venni, mert csak biztonságos körülmények között fognak dolgozni - írja az Index.

Azt, hogy a Jóbarátok szereplői egy különleges rész erejéig visszatérnek, még februárban jelentették be. A különkiadásban mind a hat főszereplő visszatér egy forgatókönyv nélküli, improvizatív jellegű műsorra. Ben Winston rendezi majd, aki James Corden késő esti show-jának rendezőjeként lehet ismerős, és producerként is csatlakozik az eredeti sorozat három executive produceréhez, Kevin Brighthoz, Marta Kauffmanhoz és David Crane-hez.

Az 1994-ben indult Jóbarátok tíz évada mindvégig óriási siker volt, még az utolsó évadban is több mint 22 millió amerikait ültetett a tévék elé. Az utolsó részt 2004-ben 52 millióan nézték. Azóta eltelt több mint 16 év, de a Jóbarátok népszerűsége töretlen. Évekig a Netflixen volt látható (a számos külföldi tévés ismétlést leszámítva), majd Amerikában 400 millió dollárért átkerült az induló HBO Maxra. A Netflixen még 2018-2019-ben is a legnézettebb műsorok közé tudott kerülni. 

Forrás: index.hu
Fotó:www.backstage.com


A rovat legfrissebb cikkjei

Dokumentumfilm készült a sikeres műtétsorozat előzményeiről
Séta a Hamlet című előadás felé
Szombaton rendezik az orgonák éjszakáját
Magyar rockklasszikusokról indult bélyegsorozat
Hajjá változtatott Hair

Hozzászólások