TIME DATE
Ma Gyöngyi nap van.

2019-08-02 13:07:06 / Szerző: HajduPress

Átalakul a Csokonai Színház bérletrendszere

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Kóti Árpád bérletet indít a Csokonai Színház, az épület felújítási munkálatai és a költözés miatt az új évadban átalakul a színház bérletrendszere.

 

 

A változás egyik legfontosabb eleme, hogy megszűnik hat nagyszínpadi és kamaraszínházi bérlet (Latinovits Zoltán, Németh László, Lendvay Márton, Horváth Árpád, Soós Imre és Novák István bérletek) és lesz egy új: a Kóti Árpád bérlet létrehozásával halálának ötödik évfordulóján, Debrecen ikonikus színészének állít emléket a teátrum. Szintén újdonság, hogy csökken a felnőtt bérletek előadásszáma, és ezzel arányosan csökken a bérletek ára is. Továbbra is a Csokonai marad a premier előadások, a Thuróczy pedig a másodpremierek bérlete, és változatlanok az ifjúsági és mesebérleteket is.

Fontos tudnivaló azoknak, akik eddig Téri Árpád bérletet vásároltak, hogy a bérlet előadásai már nem minden esetben pénteki napokon lesznek, ugyanakkor a Csortos Gyula bérlet megtartja szombati kötöttségét. 
A Csokonai Színház vezetése olyan új bérletrendszer kidolgozására törekedett, amelyben minden néző találhat számára megfelelő megoldást. A teátrum az új helyszínek ellenére is igyekszik a legteljesebb színházi élményt nyújtani a vendégeknek.

A bérletvásárlással kapcsolatban Csokonai Színház Szervezési Osztályán érdeklődhetnek. A bérletárusítás augusztus 5-én kezdődik. A kötött bérletek ára nem változik, a szabadbérleteké emelkedik.

A bérlethálót, az egyes bérletekhez tartozó előadásokat a színház honlapján tekinthetik meg a JEGYEK/BÉRLETEK menüpontban.

 


A rovat legfrissebb cikkjei

Hétvége a Nagytemplomban: zene- és népművészet a főszerepben
Király Viktor képviseli Magyarországot
Gyász: meghalt a híres debreceni író
Jó lesz: ez várható novemberben a Vojtina Bábszínházban
​A humor sajátos értelmezése - A Joker című filmről

Hozzászólások