°C
TIME DATE
Ma Fábián és Sebestyén nap van.

2017-02-17 14:13:38 / Szerző: HajduPress

Átadták a T-Systems új debreceni telephelyét

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A ma elérhető legnagyobb sebességű infokommunikációs hálózattal felszerelt, a 21. század követelményeinek mindenben megfelelő új épületbe költözött a T-Systems Magyarország debreceni kirendeltsége.  Az irodaházat dr. Papp László Debrecen polgármestere, és Kaszás Zoltán, a T-Systems Magyarország Zrt. vezérigazgatója adta át február 17-én.


A T-Systems Magyarország Debrecenben korábban három, egymástól is távol eső telephelyen működött, a most átadott új épületben megvalósul, hogy minden kolléga egy helyről lássa el munkáját. Az irodaház a debreceni ipari park frekventált részén helyezkedik el, a több mint 700 négyzetméternyi területen jelenleg összesen 45 fő dolgozik. A munkaállomások száma bővíthető, jelenleg is zajlik az épület teljes akadálymentességének megteremtése. A modern irodakörnyezet az ügyfelek részére is ajánlott referencia rendszerekkel lett felszerelve, az épület infokommunikációs kialakítását a T-Systems Magyarország munkatársai végezték. A teljes körűen az épületre szabott külső és belső biztonságtechnológiai eszközöket a vállalat szakemberei telepítették, a legmodernebb IP-alapú videós megfigyelő rendszert 27 kamera biztosítja. Az épületben négy darab, Debrecen híres embereiről elnevezett videokonferenciával rendelkező tárgyaló található, valamint ’activity room’ is biztosítja a kellemes munkakörülményeket.
 
Az átadó ünnepségen dr. Papp László polgármester elmondta, a T-Systems Magyarország és a város már számos területen valósított meg együttműködést a város integrált, innovatív fejlődése jegyében. A most átadott új telephely, annak minden elérhető szolgáltatásával megerősíti a cég régiós szerepvállalását, az irodaház egyben jó példa lehet más vállalatok számára is az ipari park használhatóságára.
 
Kaszás Zoltán vezérigazgató kiemelte, a T-Systems Magyarország Debrecenben és a régióban betöltött szerepe tovább fog erősödni a közeljövőben, ehhez jó alapot nyújt az új telephely. A cég régiós szolgáltatási területe kiterjed Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Jász-Nagykun-Szolnok megyékre, valamint Pest megye déli részére is. „Több, helyi szinten jelentős és országosan elismert projektben vettünk részt Debrecenben, legyen szó közlekedési, pénzügyi vagy egészségügyi ágazatról. Mindemellett fontosnak tartjuk, hogy közel maradjunk az ügyfeleinkhez, az új telephellyel azokat a megoldásainkat is be tudjuk mutatni, amelyek az ő munkakörnyezetükben is alkalmazhatók.” - tette hozzá.

Fotók: Balló Béla
 

A rovat legfrissebb cikkjei

Halálos baleset Debrecenben: a piroson próbált átmenni a néni
Több év fegyházra ítélték a debreceni egyetemi drogterjesztőket
Ilyen lesz a Magyar Kultúra Napja Debrecenben
Tragédia történt: halálos baleset a Sámsoni úton
Emberrablók büntetését csökkentette a Debreceni Ítélőtábla

Hozzászólások