TIME DATE
Ma Tünde nap van.

2019-12-02 20:23:21 / Szerző: HajduPress

Ányos-ügy: helyreigazítást kér a Debreceni Vagyonkezelő

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Az alábbiakban a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. közleményét változtatás nélkül olvashatják, mely az előzményekre is kitér röviden.

 
"Valótlan állításokat közöl a Magyar Hang című újság a Debreceni Vagyonkezelő Zrt.-ről és tagvállalatáról
 
Valótlanul állítja a Magyar Hang című újság „Újabb botrány: kitették a fiút a Debreceni Vagyonkezelőtől, önként megy az apja a másik önkormányzati cég éléről” című cikkében, hogy felmondtak Ányos Péternek a Debreceni Vagyonkezelőnél.  Ezzel szemben a valóság az, hogy a Vagyonkezelő műszaki igazgatója közös megegyezéssel távozik a posztjáról 2019. december 31-el.
A Magyar Hang ugyancsak valótlan állítást közöl, amikor azt írja, hogy a Vagyonkezelő egyik tagvállalatának, a Debreceni Vízmű Zrt.-nek a vezérigazgatója, Ányos József bejelentette távozását a cégtől. Ezzel szemben a valóság az, hogy Ányos József jelenleg is a Debreceni Vízmű vezérigazgatója, határozott idejű munkaszerződése 2020. május 31-ig szól.
A Magyar Hangban megjelent írás nem csak valótlan közlései miatt kártékony, hanem azért is, mert ezek az álhírek zavart okozhatnak a cég egyébként kiegyensúlyozott működésében, és nem utolsó sorban rontják a Debreceni Vagyonkezelő és tagvállalatainak jó hírnevét. Ányos József elismert szakember és a szerződésének megfelelően végzi színvonalas szakmai munkáját. A Debreceni Vagyonkezelő, mint a Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatának százszázalékos tulajdonában álló cége azonnali helyreigazítást kér a Magyar Hang című újságtól. "
 
Debrecen, 2019. december 2.
                                                                                              
Kocsik-Marossy Virág
vezérigazgató

A rovat legfrissebb cikkjei

Eltörte az egyik intézkedő rendőr kezét
Budapestről hozta Debrecenbe az extasyt
Nagycsaládos kedvezményt vezet be a Nagyerdei Kultúrpark
Újabb mérföldkőhöz érkezett a debreceni BMW-gyár építése
Szájmaszkos csalót kaptak el a debreceni rendőrök

Hozzászólások