TIME DATE
Ma Endre és Elek nap van.

2019-02-26 07:08:27 / Szerző: HajduPress

Amikor egy tévéstáb bejut a Nagy Emberhez

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Őrizetbe vették az Egyesült Államok spanyolajkú közössége legnépszerűbb televíziójának, az Univisionnek a riporterét és forgatócsoportját a venezeulai elnöki palotában, mert Nicolás Maduro venezuelai elnöknek nem tetszettek a feltett kérdések - közölte az Univision. A forgatócsoportot kedden kiutasítják Venezuelából.

    Az Univision riportere, Jorge Ramos, aki hétfőn készített interjút a venezuelai elnökkel, elmondta: Maduro azután állt fel az interjútól, hogy egy olyan videót mutatott neki, amelyen fiatalok szemétszállító kocsiból esznek. Az elnök azt sem vette jó néven, hogy azt mondta, a venezuelaiak diktátornak tartják őt, és a politikai válságról, a kínzásokról, a politikai foglyokról szóló állításokról kérdezte. Mindezt Maduro "láthatón nem vette jó néven", és az interjút le is állították - tette hozzá. 

    A televízió azt közölte, hogy a forgatócsoportot az interjú után három órán keresztül fogva tartották az elnöki palotában, elvették a felvett anyagot és személyes holmijaikat is. Később a hattagú forgatócsoport szabadon távozhatott. 
    A venezuelai elnöki hivatal bejelentette, hogy a forgatócsoportot kedden kiutasítják az országból. 
    Jorge Rodríguez venezuelai tájékoztatási miniszter a Twitteren azzal vádolta meg az Univisiont, hogy egy "olcsó showműsorra" utazott.

(MTI)

A rovat legfrissebb cikkjei

Tűzvész: tízezer nyaralót menekítettek ki a horvátországi
Amerikai hivatalnak amerikai árut!
Gyilkosság Krétán: ismert tudós az áldozat
Súlyos vasúti baleset Franciaországban, halottak
Drog és gyógyszer hatása alatt állt a BMW-s

Hozzászólások