TIME DATE
Ma Orbán nap van.

2019-10-30 19:56:35 / Szerző: HajduPress

Amerikai politikusok méltatták Debrecen gazdasági eredményeit

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Fiatal amerikai politikusok látogattak Debrecenbe, hogy a magyar politikai és önkormányzati rendszer tanulmányozása mellett megismerkedjenek a város hagyományaival.
 
 
Barcsa Lajos alpolgármester 2019. október 30-án – szerdán – Debrecenben fogadta a Fiatal  Amerikai Vezetők Politikai Tanácsának (ACYPL) delegációját.
 
Barcsa Lajos felvázolta azokat a gazdasági eredményeket, amelyeket Debrecen az elmúlt években ért el.  Az alpolgármester az új befektetések mellett bemutatta az amerikai politikusoknak a város oktatási rendszerét is. 
 
A demokrata és republikánus párt fiatal képviselői nagy érdeklődést mutattak Debrecen iránt, elismeréssel szóltak arról, hogy a várost hosszú évek óta komoly politikai stabilitás jellemzi, továbbá méltatták Debrecen gazdasági sikereit.
 
A látogatás célja az volt, hogy megismertesse az amerikai delegáció tagjait a magyar politikai rendszerrel, annak főbb szereplőivel mind országos, mind önkormányzati szinten, illetve a magyar kultúrával, gasztronómiával. A program az 1960-as évek óta sikeresen működik – célja a közös gondolkodás előmozdítása. 
 
 
Fotók: Miskolczi János

A rovat legfrissebb cikkjei

Helló Nagyvilág, itt Guszti!
A mai nap legcukibb fotói
Online gyereknapi programmal készülnek a bábszínházak
Idén 20 éves a ZeneTheatrum
Felelőtlen döntések

Hozzászólások