TIME DATE
Ma Tekla nap van.

2019-06-06 06:06:55 / Szerző: HajduPress

Ákos és az orvul lelőtt szarvas

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A hajdú-bihari rendőrök orvvadászat, lopás és lőfegyverrel, illetve lőszerrel visszaélés miatt indítottak eljárást.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály nyomozóinak látókörébe került egy 21 éves férfi, akiről olyan információjuk volt, hogy orvvadászat, lopás és más bűncselekmények elkövetésével is összefüggésbe hozható.

A felderítők, a debreceni járőrök közreműködésével 2019. június 4-én elfogták N. Ákost. A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint engedély nélkül tartott lőszereket és lőfegyvereket, valamint 2019 januárjában egy ismerősével közösen orvvadászott, amikor elejtettek egy több százezer forint értékű dámszarvast.

A rendőrök kihallgatták az egyik debreceni vadászbolt alkalmazottját is, mivel a gyanú szerint lőszert adott el az engedéllyel nem rendelkező nyíracsádi lakosnak, illetve azt a nyíradonyi férfit is, aki illegálisan vadászott a gyanúsítottal. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a férfiakkal szemben több rendbeli lőfegyverrel, illetve lőszerrel visszaélés bűntett, lopás vétség és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

A nyomozó hatóság a gyanúsítottaknál tartott kutatások során több száz darab lőszert és két lőfegyvert foglalt le. A teljes körű felderítés érdekében a rendőrök tovább folytatják az ügy részleteinek vizsgálatát.


A rovat legfrissebb cikkjei

Embert gázolt egy vasúti szerelvény Ladányban
20 éves a hortobágyi Madárkórház Alapítvány
Ők aztán nem tisztelték a kort - és mást sem
Lebukott a csaló böszörményi autószerelő
Hajdúszoboszlói szálloda-beruházás: hol a pénz?

Hozzászólások