TIME DATE
Ma Ilona nap van.

2019-02-07 11:45:21 / Szerző: HajduPress

Aki szép, az Szép: debreceni hölgy óriási sikere!

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Magyarország, azaz Szép Boglárka, a debreceni Aquaticum szaunamestere nyerte a női nemzetközi Freestyle Masters versenyt.

Az év első nagy nemzetközi versenyében Szép Boglárka óriási csatában nyerte meg az első helyet a címvédő lengyel Kasia Klajn előtt. Mindkét lány veretlenül, elsőként jutott a döntőbe, majd jött a gigászok csatája. Háromszáz ember vastapsa mellett a lányok óriási lendülettel vették a döntőt, amelyet végül Boglárka nyert, így végig veretlenként nyerte meg Magyarországnak a 2019-es Freestyle Masters-t. Második a lengyel Kasia Klajn, harmadik az idei páros világbajnok, a lengyel Karolina Jarząbek lett - írja a turizmus.com.

A verseny négy napja óriási izgalomban telt a Kristall Therme 300 fős nagy szaunájában, a népes magyar szurkolótábor, köztük 23 haza szaunamester leírhatatlan hangulatot teremtett a programokon, zúgott a Ria-Ria-Hungária.

A Freestyle Masters verseny improvizációs verseny, melyet a háromszoros szaunamester világbajnok Rob Keijzer fejlesztett ki. A szaunamesterek különleges versenyében minden program három körös, ahol az első kettőben a zenével való harmónia, a hatékonyság és a változatosság számít. A harmadik kör a Freestyle kör, melyben a mesterek részben egymással együttműködve óriási szauna showt mutatnak be.

A hazai szurkolótábor további beszámolói a Facebook SzaunaVilág csoportjában, https://www.facebook.com/groups/SzaunaVilag/

A Freestyle Masters 2019 dobogósai:

Nők:

  1. Szép Boglárka (Magyarország)
  2. Kasia Klajn (Lengyelország)
  3. Sarah Niederkofler (Olaszország)

A rovat legfrissebb cikkjei

Medveállatka a debreceni Nagyerdőben: fotó
Újabb bizonyíték: a STOP-tábla nem dísznek van
Folytatódik a debreceni Hódos felújítása
Felkészültek a szervezők a virágkarnevál biztosítására
Ingyen kaphat próbatermet a Tankcsapda az önkormányzattól

Hozzászólások