TIME DATE
Ma György nap van.

2018-09-13 05:50:50 / Szerző: HajduPress

Ági 1 milliót költhetett: így ünnepel a 10 éves Fórum

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A nyitás óta az idén 10. születésnapját ünneplő Fórum Debrecen bevásárlóközpont szeretné méltón megünnepelni születésnapját, ezért nyereményjátékkal kedveskedik vásárlóinak tíz héten keresztül: az első nyertes, a 22 éves Ági már el költhette az 1 milliót!

A bevásárlóközpont szeptember elejétől tízhetes nyereményjátékot indított, amelynek már meg is van az első nyertese, aki barátja társaságában és Szűcs-Tarcsa Anita stylist segítségével egy igazi shoppingnapot tölthetett el a Fórumban: az 1 millió forintnyi vásárlási utalványhoz Átányi Ajtony centermenedzser is gratulált, Ági pedig belevetette magát a boltok forgatagába. A csinos fiatal lány alapos megfontolás után döntött, rendkívül változatosan, jó ízléssel választott, így többek között immár értékes műszaki cikkek és márkás ruhaneműk boldog tulajdonosának vallhatja magát.
- Nagyon jól éreztem magam, köszönöm a segítséget, hiszen ezt a pénzt egyedül nem tudtam volna megfelelően elkölteni. Úgy érzem, sikerült jól felhasználni ezt a csodás nyereményt, mindent beszereztem, amit elterveztem - mondta elégedetten Ági a nap végén.

A nyereményjátékban azok vehetnek részt, akik 10 ezer forint felett vásárolnak – a vásárlást igazoló blokk ellenében ,- valamennyi játékos egy nyereményszelvényt kap az információs pultnál. Ezzel indulhatnak a heti 1 millió forintos Fórum vásárlási utalványért folyó játékban, amit kilenc héten keresztül péntekenként sorsolnak ki.

A tizedik 1 millió forintos vásárlási utalvány a finálé napján, november 10-én kerül kisorsolásra. Mindazoknak, akik tíz héten át játszanak, és nem sikerül megnyerniük a heti nyeremények egyikét sem, lehetőségük nyílik a FŐDÍJ megnyerésére, ami nem más, mint egy gyönyörű álomautó, egy Citroën C3 Aircross személygépkocsi.

(x)

A rovat legfrissebb cikkjei

Ismét Állásbörze lesz a Fórumban
A kirobbanó egészségért – Életmód- és szépségkiállítás
Húsvéti kavalkád óriási tojásokkal a Fórumban
Fotók: kezdődnek a Tavaszi Divatnapok a Fórumban
Tavaszi Divatnapok a Fórumban az olasz életérzés jegyében

Hozzászólások