TIME DATE
Ma Lukrécia nap van.

2019-11-21 12:47:31 / Szerző: HajduPress

A zseni, aki filctollal rajzolt rendszámot

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A 44 éves férfi felragasztotta az autójára a papírlapra rajzolt rendszámot, majd ismerősének kölcsönadta a gépkocsit. A hajdúnánási rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A hajdúnánási rendőrök 2019. október 28-án 10 óra körül járőröztek, amikor észrevettek egy személyautót, aminek az első rendszámtáblájának helyére egy papírlap volt felragasztva. A járőrök megállították a gépkocsit, igazoltatták a vezetőjét, és elszámoltatták a rendszámmal kapcsolatosan. A helyi férfi elmondta, hogy egyik ismerősétől kapta kölcsön az autót, aki úgy gondolta, hogy mivel az első hatósági jelzést elhagyta, így a rendszámot filctollal egy papírra felírja, majd felragasztja az eredeti helyére.

A nyomozók a sofőrt egyedi azonosító jel felhasználása, míg a jármű tulajdonosát egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A rendőrök az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.


A rovat legfrissebb cikkjei

Debreceni Ítélőtábla: életfogytiglan a nyéstai emberölés egyik vádlottjának
Még a kutyát is ellopta a betörő
Halálos baleset Berettyóújfalu és Földes között
Sérült madarat mentettek a balmazújvárosi rendőrök
Tűz Hajdúszoboszlón: olajsütő gyulladt ki

Hozzászólások