TIME DATE
Ma Kornél és Soma nap van.

2020-03-04 15:52:16 / Szerző: HajduPress

A Wizz Air repíti európai koncertturnéra a Tankcsapdát

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Az eddigi leghosszabb európai turnéjára repíti Magyarország legnépszerűbb rockbandáját a Wizz Air. A Tankcsapda 2020-as koncertkörútján Közép- és Kelet-Európa legnagyobb és legzöldebb légitársasága azonban nemcsak a zenekarnak, hanem számos szerencsés rajongónak is lehetővé teszi, hogy ott legyenek a fellépéseken és Lukács Laciékkal együtt „fújják a szárnyalás dalát.” A hüvelykujjam az égbe mutat

Az 1990-es évek elején, közepén járunk, amikor egy fiatal debreceni rockbanda a város klubjaiban, sokszor összetolt étkezőasztalokon énekelt arról, hogy „magányosan repülnek”, vagy arról, hogy „kezükben a jegyekkel a repülőtéren” várják, hogy induljon a gépük. A Tankcsapda frontembere, Lukács Laci, akkoriban talán még álmodni sem mert arról, hogy Eindhovenbe, Londonba vagy Koppenhágába fognak egyszer repülni, hogy telt házas bulikat csapjanak.

 

 

Párizs, Róma, Bréma

Több emlékezetes külföldi turné után 2020-tól „új nap vár” a Tankcsapdára és a Wizz Air-re is: büszkén jelentjük be, hogy a koncertkörút jó néhány állomására a Wizz Air viszi el a zenekart. A légitársaság a zenekarral közösen egyúttal nyereményjátékot is hirdet, ezen pedig a rajongók repülőjegyet és koncertbelépőt nyerhetnek a külföldi bulikra.

 

 

Fújom a szárnyalás dalát, érzem a lét leheletét

Ki ne szeretne repülni, utazni, új élményeket megélni? És ki ne szeretné a koncerteket és a rock’n’rollt? Kövesd a Tankcsapda és a Wizz Air közös programjait 2020-ban! Találkozzunk a bulik mellett dedikálásokon, lemezbemutatókon vagy csak figyeljétek Laciék új videoklipjeit!

 

 

Egy új világban ér földet

És hogy mi lehet a közös egy rockzenekarban és egy légitársaságban? A folyamatos fejlődés, ami mindig új élményeket nyújt. Ami után a rajongó és az utas sokszor érezhetik úgy, hogy „egy új világban ér földet.”

 

A Wizz Air a fejlődésében mindig szem előtt tartotta azt, hogy az utas csakis azért fizessen, amire tényleg szüksége van. Ezért már a felszállás előtt számos szolgáltatást kínál utasainak: a Wizz Discount Club tagjait folyamatos akciókkal várjuk, a Wizz Flex-szel rugalmasan módosíthatóak a járatok míg a WIZZ Priority-val gyorsabb és kényelmesebb a beszállás, sőt még egy fedélzeti poggyászt is magatokkal vihettek. Választhatsz kényelmesebb ülést, ablak melletti helyet vagy akár haverjaiddal az egész sort is lefoglalhatod, hogy az utazás már akkor jó hangulatban teljen, mielőtt „a sztyuárdesz egy piát tesz eléd.”

 

Radó András, a Wizz Air kommunikációs menedzsere elmondta„A zene olyan, mint az utazás: élményekkel gazdagít, mindenki számára elérhető és összehozza az embereket. Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarország legnépszerűbb rockzenekara a Wizz Airrel utazik európai turnéjára, és örülünk, hogy sok rajongónak is lehetővé tudjuk tenni, hogy gyorsan és kényelmesen eljuthasson a Tankcsapda külföldi koncertjeire. Találkozzunk a koncerteken!”

 

Lukács Laci, a Tankcsapda frontembere a sajtótájékoztatón elmondta: „A zene és a repülés – két gyerekkori szerelmem – most végre a lehető legjobban összefonódik. Az itt idézett dalszöveg részletek is jól mutatják a zenekar, repüléshez fűződő viszonyát, ezért is mondhatom, hogy nagyon örülünk az együttműködésnek!”

 

 

A Wizz Airről

A Wizz Air Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága, jelenleg 121 db Airbus A320 és A321 típusú repülőgépből álló flottát üzemeltet, több mint 700 útvonalat kínál 25 bázisról, 155 célállomásra, 44 országban. A Wizz Airnél mintegy 5 000 szakember biztosítja a magas színvonalú szolgáltatást és a nagyon alacsony árakat, aminek köszönhetően az elmúlt 12 hónapban 41 millió utas választotta a légitársaságot. A Wizz Airt a Londoni Értéktőzsdén jegyzik “WIZZ” kóddal, szerepel az FTSE 250 és az FTSE All-Share tőzsdei indexekben. A Wizz Air rendelkezik a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) üzemeltetés-biztonsági auditjának (IOSA) regisztrációjával, ami a légiközlekedési iparág legmeghatározóbb biztonsági elismerése. A Wizz Airt a közelmúltban a világ 10 legbiztonságosabb diszkont légitársasága közé választotta a világ légitársaságainak biztonságát és szolgáltatásait értékelő AirlineRatings.com, 2019-ben pedig Az Év Légitársasága címmel tüntették ki az Air Transport Awardson, az egyetlen olyan nemzetközi díjátadón, ahol minden jelentős kategóriában elismerik a légi ipar legjobbjait.

 

 

 

 


A rovat legfrissebb cikkjei

Hatalmas Zempléni Fesztivál vár ránk
Új rendezvénnyel készül a Debrceni Állatkert, júliusban indulnak a Karszalagos Esték!
Szabadtéri koncertet adnak országszerte a Magyar Rádió Művészeti Együttesei
Megvan a Campus Eleven fesztivál részletes programja
Friss a Campus fesztivál szervezőitől: ezt ajánlják

Hozzászólások