TIME DATE
Ma Elemér nap van.

2016-01-20 07:03:04 / Szerző: HajduPress

A szexi fehérnemű debreceni titkai: gyönyörű fotók

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Új, meglehetősen figyelemfelkeltő tartalmú bejegyzés olvasható Szűcs-Tarcsa Anita stylist divatblogján, a Fashion and City-n. A debreceni hölgy a fehérnemű titkairól értekezik. Bizton ajánljuk!
 

Magabiztos, sikeres és szexi. Mindig tudja, mit akar és ezt nem is titkolja, a tökéletességre törekszik! Igen, ilyen a nagybetűs Nő! Persze, hogy minden stimmeljen szükségesek azok a kiegészítők, amik megkönnyítik, egésszé teszik a mindennapjainkat. Egy jól megválasztott fehérnemű céltudatossá tesz.  Az öltözködésünk alapja. Az a kényelem, a hibátlanság jegyében, amikor jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Ha figyelsz a részletekre, nem éred be egy szokványos modellel, érezni akarod, hogy kiemeli az alakod, különlegessé teszi a bőröd és szép vagy benne. „ A testednek és a lelkednek” is jó, ahogy korábban Naomi Campbell is hirdette a Triumph kampányában a 90-es években.

A Triumph pályázatnak köszönhetően lehetőségem adódott, hogy teszteljem a képeken látható csodákat.  A fehérneműk kiválasztásánál törekedtem arra, hogy minden fazont megmutassak nektek, hogy mindenki megtalálja a hozzá legközelebb állót.  Így esett a választásom alakformáló fazonra, bodyra, push-up-os melltartóra és különböző alsókra. Színeket tekintve próbáltam olyanokat  is tesztelni, melyek  nem szokványosak a gardróbunkban! Ti észrevettétek már, hogy télen inkább a sötétebb árnyalatok kerülnek előtérbe a ruhatárunkban? Egy felmérés alapján az emberek, akik élénk színekkel vannak körülvéve, sokkal pozitívabbak.  Az élénkzöld és málna pirossal kezdve a reggelt optimálisan kezdtem a napot, annyi bizonyos - írja Szűcs-Tarcsa Anita a bejegyzésben: nem érdemes kihagyni, KATT IDE!

Szűcs-Tarcsa Anita további bejegyzéseihez kattintson ide!


A rovat legfrissebb cikkjei

Párizsban járt az ősz, de még valaki más is
Mit csinálnak ezek a szexi lányok a medencénél? Fotók
Na kábé ez minden nő álma: csodafotók a boldogító igenhez
Flower Bomb - Daalarna Fashion Show 2016
A szexi fehérnemű debreceni titkai: gyönyörű fotók

Hozzászólások