TIME DATE
Ma Kornél és Soma nap van.

2020-03-20 09:15:10 / Szerző: HajduPress

A Playboynak is betett a koronavírus

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A héten jelenik meg utoljára a Playboy magazin nyomtatott kiadása. A kiadó bejelentette, hogy a koronavírus-járvány miatt ezentúl csak online formátumban terjesztik a lapot az idén.

    A Playboy Enterprises vezetője, Ben Kohn szerdán egy blogbejegyzésben írta meg, hogy az utolsó magazin nyomtatott és online kiadásban is megjelenik, de a többi idei szám már csak online lesz olvasható - írta a The Hollywood Reporter, amely szerint kétséges, hogy a jövőben visszatér-e a lappiacra a nyomtatott verzió.    

 Kohn hangsúlyozta, hogy a Playboy 66 éves történetében az állandóságot a szólásszabadság melletti elkötelezettség, a tabuk megdöntése jelentette, a lap igyekezett segíteni közönségét a szexualitásuk megélésében és örömszerzésre törekedett.     
Kohn hozzáfűzte, hogy jövőre a digitális tartalom és új fogyasztói termékek bevezetése mellett friss és innovatív nyomtatott termékeket, többek között különkiadásokat hoznak vissza különféle új formákban. Leszögezte, hogy teljesen nem szakítanak a nyomtatott formátummal, mivel ez része a magazin lényegének.     
A Playboy tavaly váltott negyedévi megjelenésre, korábban évente hat száma jelent meg. 

(MTI)

A rovat legfrissebb cikkjei

A Facebook vizsgálatot kezdeményezett
200 métert zuhant a futballista - túlélte
Magyar lánynak üzent Jennifer Lopez
55 éves korában öngyilkos lett a neves producer
Boldog Születésnapot Meryl Streep!

Hozzászólások