TIME DATE
Ma Hugó nap van.

2020-03-20 09:15:10 / Szerző: HajduPress

A Playboynak is betett a koronavírus

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A héten jelenik meg utoljára a Playboy magazin nyomtatott kiadása. A kiadó bejelentette, hogy a koronavírus-járvány miatt ezentúl csak online formátumban terjesztik a lapot az idén.

    A Playboy Enterprises vezetője, Ben Kohn szerdán egy blogbejegyzésben írta meg, hogy az utolsó magazin nyomtatott és online kiadásban is megjelenik, de a többi idei szám már csak online lesz olvasható - írta a The Hollywood Reporter, amely szerint kétséges, hogy a jövőben visszatér-e a lappiacra a nyomtatott verzió.    

 Kohn hangsúlyozta, hogy a Playboy 66 éves történetében az állandóságot a szólásszabadság melletti elkötelezettség, a tabuk megdöntése jelentette, a lap igyekezett segíteni közönségét a szexualitásuk megélésében és örömszerzésre törekedett.     
Kohn hozzáfűzte, hogy jövőre a digitális tartalom és új fogyasztói termékek bevezetése mellett friss és innovatív nyomtatott termékeket, többek között különkiadásokat hoznak vissza különféle új formákban. Leszögezte, hogy teljesen nem szakítanak a nyomtatott formátummal, mivel ez része a magazin lényegének.     
A Playboy tavaly váltott negyedévi megjelenésre, korábban évente hat száma jelent meg. 

(MTI)

A rovat legfrissebb cikkjei

Cápatámadás a nappaliban?
Utazás a fantáziánk körül
Forma 1-es tempóban gyártanának légzéssegítőt
Neked írom a dalt #nekedenekelek: megható videóval üzentek a zenészek
Hétvégi könyvajánló - Skandináv krimik

Hozzászólások