°C
TIME DATE
Ma Illés nap van.

2017-10-12 12:58:18 / Szerző: HajduPress

A nők ezer arca - nagy siker a debreceni konferencia

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Minden eddiginél több érdeklődőt vonzott csütörtökön a Lovardába a Porkoláb Gyöngyi vezette Debreceni Kőr Dáma Egyesület CS.A.K. egy nő?! című konferenciája. A negyedik alkalommal megrendezett eseményen jeles közéleti személyiségek és művészek egyebek mellett arra keresték a választ, hogy hogyan adhat támogató erőt egy női közösség, milyen különleges szerepekben tevékenykedhetnek nők és hogyan vélekednek a férfiak a nőkről.
 

Rekordszámú, több mint 300 résztvevővel zajlott csütörtökön a IV. CS.A.K. egy nő?! című konferenciasorozat a Lovardában. Az országban egyedülállónak számító rendezvényt a Debreceni Kőr Dáma Egyesület indította el 2016-ban.

A tanácskozáson többek között olyan jeles közéleti személyiségek és művészek vettek részt, mint Rácz Zsuzsa író, újságíró; Kubik Anna Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész és Tenki Réka színésznő. A meghívott vendégek elmondták stábunknak: fontos, hogy minél többször, minél több helyen beszéljenek a hagyományos férfi-női szerepek változásairól, a mindennapi problémákról, hiszen egyetlen gondolat is sokat segíthet a hölgyeknek abban, hogy erőt merítsenek és megállják a helyüket a családban és a munka világában is egyaránt.

A konferencián különleges munkát végző hölgyek mutatkoztak be és a támogató női közösségek fontossága is szóba került. Idén először az édesapák is hangsúlyos szerepet kaptak, valamint Szabó Magdáról is megemlékeztek a résztvevők.

Fotók: Pénzes László

A rovat legfrissebb cikkjei

Márk Suzukit akart lopni Debrecenből, de elkapták
Így vigyáz Debrecen a gyermekeire
Baleset történt Debrecenben, torlódásveszély van +fotók
Legszívesebben elvinnénk fesztiválozni, annyira aranyos
Debrecenben épül a Krones AG első Németországon kívüli európai gyára

Hozzászólások