°C
TIME DATE
Ma Valér nap van.

2017-03-21 12:36:56 / Szerző: HajduPress

A nagy comeback: Debrecenben a Rapülők! +fotók

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Debrecenbe is elhozza nagyszabású szuperprodukcióját a ’90-es években nagy népszerűségnek örvendő Rapülők zenekar. Április 22-én a Főnix csarnokban a nosztalgikus hangulatot különleges látványvilággal és a megszokott Rapülők életérzéssel élvezheti a nagyérdemű.
 

A Rapülők zenekar 1992-1994 között pezsdítette fel a magyar könnyűzenét, olyan sokak által még ma is hallgatott slágerekkel, mint az Áj láv jú vagy a Lesz még rosszabb. A csapat újra összeállt, hogy néhány koncerten felidézhessék a rendszerváltás utáni évek szabad hangulatát. Geszti Péter és Berkes Gábor a Debrecenben, a Csapó utcai bevásárlóközpontban tartott sajtótájékoztatón elmondta, 9 hónapot dolgoztak a budapesti koncertjük előtt, ezt a színvonalat hozzák el április 22-én a cívisvárosba is. Geszti Péter hangsúlyozta, a szabadságérzés és bulihangulat mellett úgy térnek vissza a ’90-es évek slágerei, hogy azokat a mai követelményeknek megfelelő látvány- és hangzásvilág emeli még magasabb színvonalra. Geszti Péter hozzátette, az alapközönségük a 40 feletti korosztály, de az a tapasztalatuk, hogy ők a gyerekeiket is elhozták, akik ugyanúgy kívülről fújták a dalszövegeket.

Geszti Péter a sajtótájékoztatón elmondta, a Rapülők még soha nem volt úgy összerakva, mint most, és akik elmennek a koncertjükre, azok minden bizonnyal boldogabban térnek haza az élmény után.

Fotók: Balló Béla

 


A rovat legfrissebb cikkjei

Wolf Kati a Nagytemplomban
Remek koncertet rendeznek a Nagytemplomban
A Dal 2019 - Bemutatták a 30 versenydalt és előadóit
Mikulás érkezik a Debreceni Állatkertbe
Megválik dobcuccától a Tankcsapda dobosa, elkészült a gabonapárlat is

Hozzászólások