TIME DATE
Ma Árpád nap van.

2019-08-13 07:01:52 / Szerző: HajduPress

A miskolciak unnák a Tankcsapdát????

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A szeptember 7- ére a Miskolci Sörfesztiválra meghirdetett Tankcsapda koncert sajnos elmarad! A rendezvény szervezői számunkra érthetetlen indokokkal visszamondták a már meghirdetett koncertet, ezért arra kérünk, hogy megosztással segíts eljuttatni ezt a hírt mindenkihez, aki az eseményre a Tankcsapda miatt érkezett volna - írja Facebook-oldalán a népszerű debreceni zenekar. De mégis mi ez? - kérdezhetik a rajongók. Nos, íme a válasz.

A Blikk arról ír, a Tankcsapda főfellépője lett volna a Miskolci Sörfesztiválnak, de váratlanul, szinte az utolsó pillanatban a szervezők lemondták a szeptember 7-re beharangozott bulit. A debreceni rockerek széttárt karokkal állnak a történtek előtt, hiszen aláírt szerződésük volt a koncertre. 

– Sajnáljuk, hogy lefújták a koncertet, mert nagyon készültünk Miskolcra, örültünk a meghívásnak –vallotta be a Blikknek a Tankcsapda sajtófőnöke, Bakó Csaba. 
 
A Hajdú Péter által megálmodott sörfesztivál – amelyben a producer a Blikk szerint egyharmad részben tulajdonos – közleményében azt írták: a Tankcsapda rövid idő alatt több környékbeli településen is fellép, ezért nem kérnek a koncertből. „A zenekar a sörfesztivál előtti időszakban négy közeli helyszínen is fellépett, illetve fellép. Láthatjátok őket 08. 24-én Szerencsen, 08. 30-án Egerben is” – írták a szervezők. Ezt Hajdú Péter is megerősítette. 

– Minket érdekelnek igazán a miskolciak, ezért nem akartunk olyan fellépőt főműsoridőben, akiket az elmúlt egy hónapban háromszor is láthattak a helyiek 50 kilométeres körzetben – mondta a Blikknek Hajdú Péter. 

– A Tankcsapda a fesztivál főfellépője lett volna. Szombat estére várjuk az odalátogatók negyven százalékát. Hat héten belül öt bulit számoltunk a környéken abban az időszakban, így – érthető okokból – úgy döntöttünk, ilyen körülmények mellett nem vállaljuk be a Tankcsapdát – fogalmazott a Bllikknek Schmidl Péter ügyvezető, többségi tulajdonos. A Tankcsapda hosszan egyeztetett a szervezőkkel, kiderült, hogy a kifogásolt koncertekről is előre tájékoztatták a miskolciakat. Ami pedig az augusztus végi, Bolyki-völgyes koncertet illeti, Eger egy teljesen más megyeszékhely, kellő távolságra Miskolctól.

– Nem az elmaradt gázsi a probléma, ez inkább erkölcsi veszteség a zenekar számára, hiszen vártak minket a rajongók. Nem emlékszem, hogy ehhez hasonló eset történt-e a Tankcsapda harminc éve alatt – inkább csak olyan fordult elő, hogy egy fesztivál becsődölt –, a döntés ezért is ért mindenkit hideg zuhanyként – tette hozzá a Bakó Csaba, zenekar sajtósa. 
 

A rovat legfrissebb cikkjei

Interjú Pablo Escobar özvegyével
Nőszervezetek: sehol ne játsszanak Gothár-rendezést
Törölte az auschwitzi lágert ábrázoló díszeket weboldaláról az Amazon
Félmillió dollárt ajánlott fel a sajtószabadságért a Fox műsorvezetője
Új funkciót vezet be a Twitter: van ilyen a Facebook-on is

Hozzászólások