TIME DATE
Ma Ellák nap van.

2020-06-28 06:59:29 / Szerző: HajduPress

A Loki-bukás képei: fájdalmas galéria

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A debreceni szurkolók mellett a rendőrök is feltűntek a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában játszott Debreceni VSC - Paksi FC mérkőzés után a debreceni Nagyerdei Stadionnál 2020. június 27-én. Az összecsapás 1-1-es döntetlenre végződött, így a debreceni csapat kiesett az NB I-ből. A lefújás után az elkeseredett debreceni szurkolók a pályára rohantak, és számonkérték a játékosokon a gyenge teljesítményt, többüket meglökték és megpróbálták lerángatni róluk a mezt.  

A Debrecen vezetőedzője, Kondás Elemér azzal kezdte a nyilatkozatát, hogy a közönséget sajnálja nagyon. „Rendkívül szomorú vagyok. A játékosok kitették a pályára, ami bennük volt. Több sebből vérzünk, akit lehetett, becseréltünk. A végén meg is lehetett volna, de kapufát lőttünk. Ilyen idegállapotban nehéz játszani. Csalódott vagyok, mert nem tudtam volna elképzelni, hogy ez a csapat ki fog esni.”

A pályára rohanó szurkolókról elmondta: „Ilyenkor nagyon nehéz türtőztetniük magukat, érzelmek dúlnak mindenkiben, nem egyszerű kordában tartani azokat.”Fotók: MTI/Czeglédi Zsolt 

A rovat legfrissebb cikkjei

Új futballkultúra építése kezdődik Magyarországon
Debreceni súlyemelő sikerek
Szombaton indul az idei Mozdulj Balaton!
Forma-1 - Bottas nyerte a nyári idénynyitót
Forma 1: a Mercedes versenyzője nyerte a szombati időmérő edzést

Hozzászólások