TIME DATE
Ma Tünde nap van.

2020-05-22 11:01:47 / Szerző: HajduPress

A legnagyobb király: elaludt betörés közben

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A gyanúsított betört egy berettyóújfalui családi házba, azonban kutatás közben álomba szenderült az egyik szobában. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A rendőrségre még 2019. október 5-én reggel érkezett bejelentés arról, hogy egy berettyóújfalui családi házba az éjszaka betörtek. A bejelentő mivel megzavarta az elkövetőt, így pontos személyleírást tudott adni róla.

Az egyenruhások azonnal a környező utcák ellenőrzésébe kezdtek, és perceken belül el is fogták a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak a rendőrkapitányságra. A nádudvari férfi kihallgatásán beismerő vallomást tett, és elmondta a rendőröknek, hogy még kora este tőrt be az ingatlanba. A gyanúsított elárulta, hogy kutatása közben ruhákat és cipőket is talált a házban, így gyakorlatilag teljes öltözéket cserélt, azonban a saját ruhaneműit, valamint cipőjét visszatette a szekrényekbe. Ezt követően egy papírtáskába, valamint egy szatyorba összegyűjtött pár használati eszközt, úgymint bögre, ágynemű, gyufa, azonban a keresés közben az egyik szobában elaludt.

A 32 éves férfi reggel felkelt, magához vette az összekészített használati cikkeket, majd a kertben lévő szőlőből kezdett falatozni. Ekkor jelent meg a tulajdonos felesége, aki számon kérte az idegent, aki ezért menekülésre kényszerült és futásnak eredt. Pechére egy kerítés állta útját, amit a kezében lévő papírtáskával és szatyorral nem tudott átmászni, így azokat felakasztotta rá és üres kézzel menekült tovább. A rendőrök egy szomszédos utcában megállították.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak nyomozást vele szemben. A rendőrök az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.


A rovat legfrissebb cikkjei

Elrabolta volt élettársát, valamint a nő volt férjét
Egymillió forint készpénzt találtak a 29 éves férfinál
Pünkösd és Gyermeknap hétvégéjén is várja a látogatókat a Hortobágy
A 22 éves debreceni srác nem felejti el ezt a napot
Jogsi és gyerekülés nyista, viszont voltak 6-an a Suzukiban

Hozzászólások