TIME DATE
Ma Gedeon és Johanna nap van.

2020-03-16 14:38:00 / Szerző: HajduPress

A Kölcsey Központ visszavonásig bezárja a kapuit

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

A Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. a következő intézkedéseket hozta a mai nappal (03.16.) a Magyar Kormány és Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatának járványügyi utasításaival összhangban:

  • a Kölcsey Központ visszavonásig bezárja kapuit a közönség előtt, így ennek értelmében a Bényi Árpád-terem kiállítása sem látogatható!
  • a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. által 2020. május 31-ig tervezett eseményeket a szervező lemondja, így például a virágvasárnapi körmenetet, a Nagyerdőn tervezett Majálist, továbbá a gyereknapi programsorozatot sem tartjuk meg! 
  • a Debreceni Tavaszi Fesztivál programjaira, illetve más rendezvényekre a már megvásárolt belépőket továbbra is a jegyvásárlás helyszínén vissza lehet váltani. A Kölcsey Központ jegypénztárában történő visszaváltás esetén – amely a szokásos nyitvatartási idejében üzemel – egyszerre kizárólag egy fő tartózkodhat! További kérdés esetén az 06-52-518-400 telefonszámon készséggel adunk tájékoztatást!
  • Az online úton megvett jegyeket pedig az Interticket Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. váltja vissza. Ügyfélszolgálati elérhetőségek: interticket@interticket.hu, Telefonszám: +3612660000

A mai nappal (03.16.) hatályba lépett intézkedések visszavonásig érvényesek!


A rovat legfrissebb cikkjei

Hajápolás karantén alatt
Változások a Kenézy sürgősségi ellátásában
Kijárási korlátozások: íme a debreceni önkormányzat közleménye
Hármas karambol Debrecenben
Bejelentést tett Debrecen polgármestere: szinte mindenkit érint

Hozzászólások