TIME DATE
Ma Tekla nap van.

2019-04-18 11:07:36 / Szerző: HajduPress

A kirobbanó egészségért – Életmód- és szépségkiállítás

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Nagy érdeklődést vonzhat 2019. április 27-28-án a Fórum Debrecenben a BDR Média Kft. által szervezett A kirobbanó egészségért – Életmód- és szépségkiállítás nevű rendezvény.

Az eseményt tehát 2019. április 27-28-án rendezik a debreceni Fórum bevásárlóközpontban, az áruház nyitva tartási idejében (szombaton:9.00-20.00, vasárnap: 10.00-18.00). Az eseményre több ezer látogatót várnak. Az életmód, az egészség és a szépség jegyében zajló kétnapos programon azok az egészségmegőrzés iránt elkötelezett kiállítók képviseltetik majd magukat, akik hozzájárulhatnak a testi-lelki egészségünk megőrzéséhez. Az egészséges életmód, a prevenció és a regenerálódás mellett természetesen hangsúlyt kap a szépség is.

A börze célja, hogy kiállító partnereink fokozzák ismertségüket, piackutatást végezzenek, a későbbiekben növeljék eladásukat, kapcsolatot tartsanak a régi vásárlóikkal és újakra tegyenek szert, valamint megismerhetik a konkurenciát, versenytársakat.

A látogatóknak lehetőségük lesz megismerkedni olyan újdonságokkal és trendekkel, amik közelebb hozzák az egészséges hétköznapokat és a hosszú, teljes élet lehetőségét.

A rovat legfrissebb cikkjei

Egészségnap a Fórumban: fontos a betegbiztonság
Fotók: szuper a Fórum autósmozija
Playit - itt a Fórum Game!
Tiszta Amerika a Fórum tetején
Fergeteges moziélmény vár a Fórumban

Hozzászólások