TIME DATE
Ma Orbán nap van.

2020-05-11 16:50:19 / Szerző: HajduPress

A karatén legmenőbb szakácskönyve

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Vannak pozitív hatásai is a karanténnak: a természet megújul, és rengeteg új dolog is születik ebben az időszakban, hiszen van időnk kreatívnak lenni.
Több időnk van magunkra, a családra, amit egyre többen a konyhában kamatoztatnak – új recepteket próbálnak ki. A közösségi média minden második-harmadik posztja főzéssel kapcsolatos, ami ha igazán ínycsiklandóan néz ki, minket is elcsábít.

A Karantén kantin mégis egy egyedi szakácskönyv, ami szerintünk tökéletes lett és jótékony célokat szolgál. A könyv megvásárlásával egyszerre támogatod a kórházi dolgozókat, családi éttermeket és rászorulókat is. Az ötletgazda Mautner Zsófi kevesebb, mint három hét alatt hozta össze a projektet, és a tördelési és rajzolási munkákat is három nap alatt elkészítették.
A szakácskönyvben húsz ismert személyiség két legkedvesebb receptjét ismerhetjük meg – többek között Bernáth József, Fördős Zé, Gianni Annoni, Havas Dóra, Jókuti András, Lakatos Márk, Rácz Jenő, Sárközi Ákos, Steiner Kristóf, Wolf András és Wossala Rozina osztják meg kedvenceiket. A bevételből a csapat ételt vitt a budapesti kórházakba.

A szakácskönyvet a következő linken tudjátok megvásárolni: https://bbmshop.shoprenter.hu/karanten-kantin-szakacskonyv-arak

Forrás: elle.hu

A rovat legfrissebb cikkjei

Szombat reggeli palacsinta
Gyors vacsora: olasz Bruschetta
Spárgaszezon
Társasház erkélyén lehet grillezni, de nem mindegy, hogyan
5 szupergyors vacsoraötlet

Hozzászólások