TIME DATE
Ma Ilona nap van.

2019-02-04 10:03:26 / Szerző: HajduPress

A húgára támadt egy srác Debrecenben

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A debreceni férfi megrongálta a nő kocsiját, valamint megfenyegette egy késsel. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.
 

A rendőrséget hívta egy nő még 2018. június 29-én 20 óra 30 perc körül, mivel Debrecenben, a Bellegelő kertben bátyja rátámadt, majd elfutott. A rendőrök a helyszínre mentek és az adatgyűjtést követően keresni kezdték a férfit.

Az egyenruhások elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, a 29 éves helyi lakost. A nyomozók kihallgatták V. Tamást, aki a megalapozott gyanú szerint testvére Fiat típusú autójának ablakait beverte, majd vitatkozni kezdett a nővel, akit egy késsel még meg is fenyegetett. A beszerzett információk szerint a gyanúsított a bűncselekményt megelőző napokban többször vitatkozott és fenyegetőzött testvérénél.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály zaklatás és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást, amelynek vizsgálati szakaszában a nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.


A rovat legfrissebb cikkjei

Medveállatka a debreceni Nagyerdőben: fotó
Újabb bizonyíték: a STOP-tábla nem dísznek van
Folytatódik a debreceni Hódos felújítása
Felkészültek a szervezők a virágkarnevál biztosítására
Ingyen kaphat próbatermet a Tankcsapda az önkormányzattól

Hozzászólások