TIME DATE
Ma Zalán nap van.

2020-03-21 10:26:19 / Szerző: HajduPress

A Home Office mókás előnyei

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Az egészségügyi helyzetre való tekintettel sok cég és vállalat dönt az otthoni munkavégzés mellett. Ebben a cikkben azoknak a munkavállalóknak igyekszünk segíteni, akiknek ez a szituáció egyelőre idegen. Eddig is sokan végezték munkájukat otthon, vagy a világ egyik távoli pontján, szabad akaratuk folytán. Azonban ez a helyzet merőben más, mégis azt tanácsoljuk, hogy legyünk pozitívak és élvezzük az élet kínálta lehetőségeket.

Lássuk miért is jó, ha otthonról dolgozik az ember:

 - Pizsamában lehetsz akár egész nap – Nem kell felesleges időt töltened azzal, hogy megtaláld a megfelelő szettet. Amúgy sem lenne mit felvenned… Végre jól indulhat a nap, mert nem lesz pánik a ruhásszekrény előtt.
 - Nincs dugóban eltöltött idő – Elfelejthetjük az autóban elpazarolt időt. Nem kell órákkal hamarabb elindulni, azaz tovább aludhatunk, ezt nem is kell nagyon magyarázni.
 - Együtt töltheted a napodat a kis kedvenceddel – Talán ez a legjobb érv a home office mellett. Azért óvatosan az egész napos simogatással, jusson idő az elvégzendő feladatra is!
 - Te osztod be az idődet – Nincsenek árgus szemek, követő tekintetek és nincs az a kontroll, ami egy irodában Rád nehezedik. Otthon aztán senki nem szólhat meg, amiért a kimutatás elkészítése helyett Te a kedvenc sorozatodat nézed.
 - Csend és nyugalom – Ha unod a körülötted lévő emberek pletykálkodását vagy a kényszerű jó pofizást, itt a remek hír, az otthon nyugalmánál semmi sem jobb.

Azért bízunk benne, hogy mihamarabb visszatér az élet a rendes kerékvágásba, mert tényleg jó otthon lenni, de előbb vagy utóbb azért csak szeretnénk imádott kollégáink körében tölteni a munkaidőt.

A rovat legfrissebb cikkjei

Anyaaaa, nekem lehet IBFF-em?
13+1 dolog, amire megtanít a koronavírus
A Home Office mókás előnyei
Március 21. - A faji megkülönböztetés elleni küzdelem nemzetközi napja
Vers a koronavírus ellen

Hozzászólások